Аштън драпа за повече пари от развода си с Деми

Аштън Къчър и Деми Мур

  Деми Мур изживява най-кошмарния си развод до сега. Актрисата не само се разделя с любимия си Аштън Къчър, но и с голяма част от богатството си. Бившият й иска да я изцица, настоявайки за по-голям дял от семейното имущество. Той изобщо не се смущава от факта, че вината за раздялата е предимно негова. Тандемът му с Деми се разпадна миналия ноември заради скандална изневяра на младока.

Къчър, който кръшна на съпругата си със студентка, явно си е повярвал, че е по-голяма звезда от нея. Точно затова актьорът драпа да прибере по-солидната част от парите, които с Деми са натрупали за 6-те си години брак.

Докато бяха щастливи и влюбени

„Опитаха да постигнат споразумение в съда, но не се получи. Аштън не желае да дели поравно милионите. Той дори смята, че колкото и малка сума да остане за Деми, ще е прецакан. Категоричен е, че заслугата за натрупаните семейни богатства е предимно негова“, разкрива приближен до разпадналата се двойка пред „Ню Йорк Поуст“.

В момента 34-годишният актьор е най-високо платената телевизионна звезда. Той взема 600 хиляди долара на епизод за участието си в сериала „Двама мъже и половина“. Като цяло имуществото му се оценява на 140 милиона долара, а това на Деми – на 150 милиона. На пръв поглед състоянията им са горе-долу равни, но разликата е, че Мур е събирала парите цял живот, а Аштън ги е придобил за отрицателно време.

До миналата година Къчър твърдеше, че никога няма да се цигани по финансови въпроси, но вече е на друг акъл и е започнал да издребнява. Актьорът категорично отказва да плаща издръжка на бившата си, но най-настоятелен е за подялбата на семейните сметки в негова полза. Младокът иска Деми да признае, че той има по-голям принос в натрупаните по време на брака им суми и да се задоволи с нищожен дял.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *