Анджелина и Брад вдигат сватба на кораб

Анджелина Джоли и Брад Пит

  Дълго отлаганата сватба на актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит трябва да се състои до края на лятото, разкриха американските медии. Звездите обаче са променили плановете си за организацията й, за да избегнат всякакви възможности папараци да се доберат до най-интимното им събитие.

Досега се смяташе, че актьорите ще се венчаят в своето френско имение, в което имаше бурни приготовления. В последния момент обаче двойката си наумила да направи нещо по-романтично и щуро.

Анджелина и Брад проверили какви са възможностите им да се оженят на круизен кораб. Двойката си е избрала това да се случи на „Хебридска принцеса“, обикалящ шотландските острови. Идеята била подхвърлена от сина им Мадокс.

"Хебридска принцеса"

„Децата предложиха сватбата да е на кораба, те видяха такова празненство на снимки от имението Карнел в Еършър, където бяха на почивка. Затова сега проверяват как могат да наемат яхтата. Корабът побира 50 души. Ще е много романтично, а достъпът ще е строго ограничен“, разказва близък до звездите.

Ако Джоли и Пит успеят да се впишат в графика на „Хебридска принцеса“, това ще им струва около $ 300 000 само за един уикенд. Корабът има реноме на играчка за богаташи и досега е бил наеман дори от Елизабет Втора. През 2006 г. тя празнувала на него 80-ата си годишнина.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *