Адел: Често бях пияна и забравях текстовете на песните си!

Адел

Тя е една от най-продаваните певици в попмузиката, но пътя й до върха не е бил лек. В нова биография, 24-годишната звезда споделя, че се в миналото често е злоупотребявала с алкохола.

Носителката на Грами разказва, че е имала инцидент, когато така се била натряскала  на първото си турне, че е паднала от табуретката по средата на концерта и е забравила текста на песента си. Биографът Марк Шапиро кръстил  неофициалното издание „Адел: Биографията, която е хроника на детството на звездата в северен Лондон като дъщеря на самотна майка“. В книгата Шапиро разказва за върховете и спадовете в живота на звездата, за тъмното й минало, за кръвоизлива на гласните струни, който е довел до необходимостта за операция и анулиране на турнето в САЩ миналата година. Шапиро разказва как Адел е била отгледана от майка си, след като родителите й са се разделили, когато е била на 3. Той също разкрива, че бащата на Адел е алкохолик, чийто състояния едва не са го убили.

Въпреки че майка й остава любеща фигура в живота й, според Шапиро, Адел търси любовта, която никога не е получавала от баща си.

Адел

Според биографа, Адел е преживяла първата си любовна мъка, след като се влюбила в бисексуално момче, което й изневерявало. Но това не е бил единственият й крах в любовта. „Тя харесваше драмата, обгръщаща момчетата, които се отнасяха лошо с нея“, казва Шапиро. В книгата авторът разказва за връзка, в резултат на която Адел е започнала да пие много. Книгата съдържа части от интервю с Адел, говореща за концерт, на който била толкова пияна, че паднала от стола. Според Шапиро тя казва: „Бях толкова пияна, че забравих текста на песента. Това беше най-ужасното нещо“!

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/qemWRToNYJY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *