Нина Димитрова накарала Зуека да изнудва Слави за пари

Зуека и Нина Димитрова

  15 години след като Зуека напусна „Каналето“, лъсва истината за дезертьорството му. В основата на драматичната му раздяла със Слави и екипа му е бившата съпруга на Васил Василев – Нина. Свръхамбициозната театралка подкокоросала мъжа си да иска повече пари от Трифонов. Постоянно му повтаряла и че при Дългия пропилява таланта си без това да е оправдано финансово.

„Губиш си времето с халтури, вместо да се посветиш на истинска актьорска кариера„, не спирала да мърмори шефката на театър „Кредо“. И не мирясала, докато Зуека не сторил това, което го карала да направи. Той отишъл при Слави и поставил ребром въпроса за увеличение на хонорарите си. А като не получил индикация, че желанието му ще бъде удовлетворено, взел твърдото решение да се самоотлъчи.

През годините от Трифонов са си тръгвали поне две дузини музиканти, актьори и сценаристи. Напускането на Зуека обаче било най-стресиращо за Слави. Разлъката помежду им настъпила през 1997. Васил Василев зарязал учиндолеца непосредствено преди тогавашното турне на „Каналето„.

На първия концерт във Враца комикът от Сливен не се появил. Вместо това разпространил обръщение до медиите, в което посочил като причина за оттеглянето си търсенето на нови възможности за себе си.

Изоставеният Слави реагирал на мига. Той звъннал на Зуека по телефона и го нарекъл „лайнар“ и „подлец“. А уж преди това били близки.

Трифонов още тогава знаел кой стои зад решението на колегата му да си обере крушите. Затова и тези дни нескрито злорадствал, че Нина е зарязана веднъж завинаги от своя дългогодишен интимен и сценичен партньор.

Зуека и шефката на частния театър „Кредо“ изкараха заедно цели 2 десетилетия. Нямаха брак, но де факто си бяха истинско семейство преди фаталната асистент-режисьорка Анна Вичева да се вклини помежду им и да съсипе щастието им.

Слави Трифонов

„Със зор оцеляваме 20 години. С компромиси! Балансът в едно семейство винаги се подържа от жената. Каквото и да прави мъжът, каквито и глупости да върши, жената трябва да четка егото му и да му казва, че винаги е прав“, изповяда преди време Нина Димитрова в сутрешно предаване на Би Ти Ви. В онзи момент нищо не подсказваше, че в отношенията й със Зуека ще настъпи разрив.

Васил Василев предложил брак на театралката още в самото начало на връзката им. По време на запивка комикът паднал на колене пред бъдещия си тъст и поискал ръката на щерка му. Бащата дал съгласие за сватба, но Нина не щяла и да чуе за венчило. „За мен един подпис не означава нищо“, отсякла тя с нетърпяща възражение категоричност.

В артсредите открай време се мълви, че свалката на Зуека и Нина е била по сметка. По-възрастната със 7 години актриса и режисьорка хвърлила око на кукувеца още когато му преподавала в Театралната академия. Той тогава бил женен за красивата журналистка Румяна Узунова. Това обаче не го спряло да се отдаде на Нина, тъй като си давал сметка, че с нейна помощ ще просперира в професията си. Без много до му мисли, Зуека се развел с Румяна и заживял с Нина. След 20-годишно семейно съжителство обаче му се приискало да си ляга до нещо по-свежо и зарязал жена си заради по-младата си колежка Анна Вичева, режисьорка в „Господари на ефира“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *