Ники Дойнов няма висше образование!

Николай Дойнов

Ники Дойнов изглежда като човек, на когото животът му винаги е бил розов, но истината е по-различна. миналото водещият на „Календар“ е трябвало да премине през много тежки моменти, а свързани с болести “ и смърт.

Трудностите за Ники започват още в ранната му детска възраст. Когато е едва на шест години, бъдещият журналист преживява голям стрес – баща му получава сърдечен удар. След този инфаркт животът на всички във фамилията коренно се променя. Осъзнавали, че родителят им е на легло и повече няма да им бъде силната опора, Ники и брат му поемат мъжките задачи в семейството. Макар и малки деца, те започват да помагат на майка си за всичко.

„Наложи се бързо да пораснем. Мама ни възпитаваше доста строго, за което винаги ще съм й благодарен“, споделя в редки мигове на откровение Ники.

Покрай тежкото заболяване на баща си, Дойнов израства като отговорен и много сериозен младеж. Но в същото време е и доста артистичен. В ученическите си години той се увлича по музиката и с още четирима свои приятели създава групата. “Земен – Земен“ по модела на култовата за тогавашното Поколение формация. „Дюран – Дюран“. Самият Ники се изявява като вокал на бандата и показва завидни гласови умения.

Днес, четвърт век по-късно, той продължава да е близък с останалите колеги от групата. Уви, сега „Земен – Земен“ е с човек по-малко, защото един от членовете – пръв приятел на новинаря, вече не е между живите.

„Той загина при фатален инцидент в казармата. Трагична загуба! И досега излитвам затруднения, когато трябва да говоря за тази история“, заяви наскоро. Ники, който се просълзява всеки път, щом се сети за приятеля си.

Навремето журналистът едва не се простил и с брат си.

Родственикът му щял да намери смъртта си, след като паднал от стръмни скали, които катерел.

Новината, че младежът е целият потрошен и се бори за живота си в болница, научил първо Ники. Като разбрал какво е станало, водещият веднага напуснал работното си място и хукнал към клиниката на свиждане. В първите критични часове той не казал на родителите си за инцидента с брат му, за да не ги притеснява. Съобщил им чак когато докторите гарантирали, че животът на пациента е вън от опасност.

Да, Ники е грижовен и всеотдаен син и е голяма гордост на родителите си. Единственото, за което майка му продължава да му намира кусур, е, че така и не сколасва да завърши висшето си образование.

Дойнов следва право в Югозападния университет в Благоевград и вече 15 години влачи дипломирането си. Има да взема още четири изпита, но от телевизионните си ангажименти така и не се захваща с тях. Дори и да се подготви обаче, не е хич сигурно дали ще го допуснат до препитване, тъй като отдавна е загубил студентските си права.

Другото, за което 40-годишният Ники не намира време, е да създаде семейство. Роднините му са притеснени да не си остане вечен ерген, но той не се трогва от това. Нещо повече – отказва да ги информира има ли си приятелка или не. „Това са лични неща, няма какво да ме разпитвате“, отвръща новинарят дори и когато най-близките му колеги, приятели и познати го подпитват няма ли най-накрая да си вземе булка.

 

Проститутка го гони от околовръстното

Дойнов е сериозен и вдъхва респект, когато е на екран, но извън службата е веселяк. Той е душа на всяка компания и често разказва на приятелите си комични случки, с които оправя настроението им. В много от случаите забавните истории, които споделя, са лично преживени от него.

Преди време новинарят паркирал колата си на околовръстното, за да наблюдава отблизо кацането на самолетите. Няколко минути по-късно от близкото храстче изскочило полуголо момиче. То с цялото си нахалство се доближило до автомобила и почукало на стъклото. „Колко още ще висиш тука, че на мен ми започва работното време?“, ядосано попитала мадамата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Ники Дойнов няма висше образование!"

 1. gagos-grecia   13.12.2012 at 18:58

  A mi da nameri vreme da se doizuchi,ei…:)I da se ojeni,kak niama.Toi veche e sreshtnal polovinkata mislia,ama ne e onazi deto paparacite q snimaha ,edna kreizi blondinka…druga e.:)

  Отговор
 2. bold   14.12.2012 at 9:01

  Е и какво от това-аз колко вишисти познавам-а са глупави като магарета.Половината от тези с диплома на вишисти-да си я използват в тоалентата.

  Отговор
 3. АЗ   16.12.2012 at 14:57

  няма значение дали има или не висше има значение само перфектната му работа

  Отговор
 4. broo   21.04.2013 at 15:16

  ei zavurshi go de,,,a kvo staa s lubimata ti,ti pak se izduni neshto?
  i za kakvo go pravish?shtoto si glupak i strahlivec.vmesto da ste zaedno ,ti se kriesh i motash..

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *