Любимите мъже на Данчето Христова – стават алкохолици

Йорданка Христова

  Има такива жени – силни характери, които доминират в любовната (и в семейната) връзка. Половинките им усещат техното превъзходство. Известно време се борят за някакьв паритет в отношенията. Но накрая се отказват. И посягат към чашката.

Че Йорданка Христова е силна жена, по това спор няма. Дали тя има някаква вина близките мъже до нея да са пропият – това ние и колегите от в. “ШОК” не се наемаме да го твърдим със сигурност. Но фактите са такива:

Не много време след като се разделя с голямата любов Християн Платов, той се пристрастява към пиенето. Така и не може да се пребори с него да края на живота си.

През последните години от съвместния им живот, съпругът й Георги също се заформя като непоправим алкохолик.

След като се развеждат, иначе интелигентният архитект, междувременно останал без работа, продължава деградирането си ма алкохолна основа.

Според махленските легенди – още от сутринта захапвал бутилката с водка, а след като я пресушавал, отскачал да си допие в кварталните капанчета. Пиел по цял ден, като че ли искал да се самоубие с пиене. Ходил опърпан, живеел мизерно. Изнасял вещи от вкъщи, за да купува пиене.

На Данчето сърце й не давало да го отритне съвсем, гледайки в какво жалко състояние се намира. И му помагала, за да не изпадне съвсем в мизерия. Но той всичко пропивал.

Умира на 50 години. Алкохолът го погубил.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *