И след тежкия развод Силвия Кацарова остана приятелка с бившия си съпруг

Силвия Кацарова
Силвия Кацарова

  Странни неща се случват на Силвия Кацарова. Изпълнителката на емблематичната песен „Големият кораб минава“ има пророчески сънища. Тъй като мистериозната закономерност се случвала открай време, 59-годишната певица се научила сама да разчита кодираните сведения, които получава за бъдещето, докато се носи в света на Морфей.

„Почти винаги знам какво ще ми се случи“, казва Силвия. В съня си обаче тя вижда не само себе си, но и други хора. Без да го цели, предусеща какво ги очаква. Всеки път, когато получи информация, бившата вокалистка на група „LZ“ бърза да я сподели с всички засегнати страни. Не спестява нищо.

Силвия, която е известна в гилдията като добродушна до наивност, винаги е била готова да помогне на всеки. Надява се обаче скоро да разшири обхвата си и да напътства със съвети колкото се може повече хора. За целта Кацарова обмисля да напише книга, с която да просвети и други как да разчитат знаците на съдбата в сънищата си. Това, смята певицата, е съществено, тъй като би им помогнало да открият щастието си.

Връзката на Милчо и Силвия Кацарови оставя след себе си талантлива дъщеря и музика с главно М
Връзката на Милчо и Силвия Кацарови оставя след себе си талантлива дъщеря и музика с главно М

Своето тя е намерила с втория си съпруг Любомир, който има бизнес в чужбина. Силвия го среща в момент, в който се измъчва от някакво странно усещане, че е пропуснала нещо в живота си, че нещо й липсва. Преследва я неспокойствие, дискомфорт в собствения й свят. Дълго се чудела откъде произтича тази необяснима тревожност. Не можела да си го обясни, тъй като изглеждало, че има всичко – семейство, кариера, приятели, среда. Дългогодишният й брак с Милчо Кацаров изглеждал непоклатим.

Двамата се радват на порасналата си дъщеря Теди, която също е певица, и движели дребни проекти. Както е известно, освен популярната в миналото група „LZ“ Силвия и Милчо са свързани чрез звукозаписното си студио „Силвия Мюзик“. Неочаквано един ден се оказва, че няма да остареят заедно, в което се кълнели всички техни приятели. По-късно станало ясно, че зад фасадата на идеалния съвместен живот Силвия и Милчо са криели лъжи и изневери, той завъртял любов с 45-годишна дама. Почти по същото време пък Кацарова била запленена от сегашния си съпруг Любо, с когото се познава от студентка.

Днес Милчо и Силвия не могат да кажат с точност кой пръв изневерил. Певицата е категорична обаче, че са запазили добрите си отношения, въпреки тежкия развод, през който минават.

Рок легендата и Любо, новият партньор до нея
Рок легендата и Любо, новият партньор до нея

Не таят никакви лоши чувства един към друг. Даже са приятели и поне 2 пъти месечно обядват. Обединява ги общото им минало и всеотдайността към дъщеря им Теди. Най-много за нейното щастие се моли Силвия. „Искам детето ми да е щастливо като мен“, все повтаря Кацарова. Страда, че Теди още не е срещнала своята сродна душа.

В гилдията говорят, че разтревожената майка е впрегнала способностите си и ги е съсредоточила в изнамирането на любов за дъщеря й. Силвия все опитвала да подчини сънищата си на темата и сама себе си убеждавала, че усеща наближаващата щастлива развръзка. Силвия отчаяно искала да види Теди в булчинска рокля, но този път убедена, че се врича на мъжа на живота си.

Младата певица вече има един неуспешен опит.

Преди години изживя любовна драма, когато се разведе с финландския си съпруг Макс. Съвместният им живот се превърнал в истински ад почти веднага след като се оженили. Макс бил раздразнителен, избухлив и често й налагал психически тормоз. Все недоволствал от нещо, позволявал си даже да я обижда. Отправял и нападки на националистическа основа. Когато например Теди се забавяла да изхвърли кофата за боклук, той подмятал: „Това е като в България“. Непрекъснато я унижавал, а запоите му с приятели се превърнали в традиция.

Теди Кацарова не успя в първия си брак с Макс
Теди Кацарова не успя в първия си брак с Макс

Проблемите си в брака първоначално Теди пазела в тайна от родителите си. Силвия и Милчо обаче усещали, че дъщеря им е унила и нещастна. Скоро истината лъснала и те дори настояли час по-скоро да сложи край на мъчението си. Теди се развела и се върнала в България. Малко след това последвал още един развод – този на родителите й. Него обаче поп дивата приела учудващо спокойно и дори с разбиране. Към днешна дата Теди се е съсредоточила върху работата си. Майка й, а и баща й обаче не спират да се надяват, че скоро ще ги зарадва не само с нови песни, а и с вест за нова любов. Естествено, чакат и внуче. „Хайде вече, време ми е да ставам баба“, шегува се Кацарова.

За себе си певицата, която открай време се увлича по будизма, вече не иска нищо. Обичаната изпълнителка се чувства пълноценна и успяла жена. Мечтае само същото да изпита и Теди. И тя като нея да срещне любов като нейната с Любо.

„Стигнах до извода, че човек не може да е сам. Милиарди да имаш, нямаш ли вярната половинка до себе си, все едно си последният голтак. Успехът сам идва, когато до теб е човекът, на когото държиш. Любовта наистина е магия. Чудя се на тия млади момичета, които лягат ей така с мъже, само за пари, без любов. Опустошават душите си, омърсяват телата си. Един ден и те ще разберат, че истинското щастие е в човека, който реално обичаш – без значение дали има 5 милиона в банката, или 5 лева в джоба“, казва Силвия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "И след тежкия развод Силвия Кацарова остана приятелка с бившия си съпруг"

  1. Pingback: joe rogan keto diet

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *