Зложелатели урочасаха Мариан Вълев, затова катастрофира!

Мариан Вълев

  Актьорът Мариан Вълев, който нашумя с ролята на мафиота Росен Куката в хитовия крими сериал „Под прикритие“, катастрофира в брутално автомеле миналия уикенд край Варна и като по чудо оцеля. След като се отърва само с потрошена кола и 1-2 шева на главата, Вълев заяви, че висша сила му е помогнала в този тежък момент, тъй като излязъл почти невредим от колата.

Случайно или не, месец преди пътния инцидент, при който актьорът можеше да загине, в социалната мрежа „Фейсбук“ се разпространяваше съобщение за трагичната загуба на Вълев при катастрофа. Вестта за смъртта на звездата от „Под прикритие“ циркулира във виртуалното пространство от февруари и стряска феновете му.

Джипът на Мариан Вълев с изтекла застраховка

Заради тайнственото му изчезване от публичното пространство и зловещите слухове за смъртта му се наложи наскоро актьорът да направи изявление, че нарочно е изключил телефона си, защото искал да си почине от светската суета и големия интерес към него.

След инцидента с него миналия уикенд 44-годишният Вълев бил убеден, че някой зложелател е предизвикал съдбата му. Той не можел да си обясни на кого би могло да му хрумне да го „погребе“, докато е жив и здрав.

Катастрофата станала до морската столица, когато Вълев се връщал от родния си град за София. Куката тръгнал да се прибира, въпреки че Варна затвори пристанището си заради ураганния вятър от над 90 км/ч. По магистралата към Девня силният вятър буквално изхвърлил колата му в канавката. Мерцедесът се преобърнал, а актьорът се разминал само с драскотини и няколко шева. Огледалото за задно виждане се врязало в главата му, затова най-голямата травма била на скалпа му. Напук на слуховете, че е бил пиян или дрогиран, актьорът побърза да даде изявление, че полицейският дрегер е отчел нула процента алкохол в кръвта му.

„Карах с нормална скорост и изведнъж се случи. В първия момент не повярвах, че съм жив. Все още не мога да повярвам. Бях сам. Духаше много силен вятър и усетих тласък, който преобърна колата“, каза Мариан Вълев. Първият човек, на когото Куката телефонирал след инцидента, била бившата му съпруга София и майка на 16-годишния му син.

„Било е много сериозна катастрофа. Въртял се е през таван. И ако не е имал колан, просто… Един Господ знае какво би могло да се случи. Той е много стресиран. Със сина ни си поплакаха… „, разказва бившата му жена. След като се отърсил от стреса, Вълев закарал джипа си на автоморга, тъй като бил смачкан до неузнаваемост.

За негов лош късмет застраховката му изтекла малко преди катастрофата и не я подновил. По ирония на съдбата актьорът тръгнал към родния си град Варна, за да остави колата за продажба, но след удара тя ставала само за вторични суровини.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *