Елен Колева се смахна! Подлага се на хипноза, за да преодолее Сашо Майонезата

Елен Колева вече не живее с усещането, че е жертва
Елен Колева вече не живее с усещането, че е жертва

  Елен Колева, която изживя бурна любов с 25 години по-възрастния от нея бизнесмен Александър Найденов, е успяла да види всички свои минали прераждания. Младата актриса научила каква е била в предишните си животи, какви премеждия е преодолявала и какви поуки е трябвало да си извлече от тях. Цялото това знание Елен получила, след като се подложила на регресивна хипноза.

У нас са малцина тези, способни да „преведат“ хора през време-пространството безопасно. В световен мащаб обаче този начин за себепознание в дълбочина отдавна е практика и се дискутира открито. У пациентите, подложили се на регресивна хипноза, се наблюдават удивителни промени. Това е така, защото те не просто мислено се пренасят в друг предишен свой живот, а го изживяват наново.

Съществуват какви ли не разкази за това как лицата на хипнотизираните се изменят. В зависимост от тялото, в което се връщат, и емоциите, които ги връхлитат, пациентите могат да придобият състарен, измъчен вид, да плачат, стенат или пък да се смеят. Възможно е дори да говорят като друг пол и на чужд език. Има легенди, според които, докато тече сеансът, човек би могъл дори да изживее собствената си смърт отново. Ако е насилствена, ще изживее физически същото страдание, което е изпитал тогава.

Елен и Александър имаха бурна връзка, която приключи с раздяла, придобила широка популярност в медиите
Елен и Александър имаха бурна връзка, която приключи с раздяла, придобила широка популярност в медиите

Хората под регресивна хипноза усещали дори отделянето на душата от тялото си, получавали прозрения за смисъла на човешкия живот и разбирали истината за този след смъртта. За да се мине през цялата тази палитра от преживявания и емоции чрез регресивната хипноза, са нужни няколко сеанса. Елен Колева се е подложила на 10, докато танцувала в шоуто „Денсинг Старс“ по Нова тв.

„Благодарение на това най-после се спасих от чувството, че съм жертва. Според мен всеки, който има усещането, че е жертва, трябва да се подложи на такъв вид терапия.

Регресията много помага човек да преодолее своите фобии и комплекси и да разбере защо в този живот има проблеми с еди-какво си. Става ти ясно, че не си жертва, че всичко, което ти се случва, просто е необходимо. Това те балансира, успокоява и освобождава“, обясни наскоро актрисата от филма „Шивачки“, без да разкрива като каква се е видяла в предишните си животи.

Елен Колева бе блестяща и на дансинга на „Денсинг Старс"
Елен Колева бе блестяща и на дансинга на „Денсинг Старс“

Тя потърсила отговорите за живота си назад в миналото на душата, след края на драматичната си връзка с бизнесмена Александър Найденов. Докато бе с него, Елен бе тотално загърбила кариерата, приятелите си, дори и себе си. „Бях се забравила, изоставила. Съществува една мисъл според която, когато забравим кои сме, преставаме да съществуваме казва младата звезда.

За да излезе от този порочен кръг и да се върне към себе си, Елен поема по екстремен път. Тя се подлага на регресивна хипноза, за да прозре уроците, които й е поднесла съдбата, поставяйки я в тази проблемна връзка. Колева успява не само да проумее грешките си, а и да пребори страховете си. Открива отговорите на всички въпроси, които досега са я измъчвали. Сякаш се преражда още веднъж и заживява наново. Този път обаче пълноценно.

След терапията Елен разбира много истини за себе си, както и своето призвание и мисията в живота.

Променя тотално мирогледа си и вече не се чувства слаба, податлива на чужди влияния, на които е неспособна да се противопостави. Елен има самочувствието на уверена жена, осъзнала силните и слабите си страни. Прогледнала е за поуките, които е трябвало да си извлече от различните житейски ситуации, в които е попадала досега. Елен вече не се самосъжалява, нито се оплаква. Тя благодари на Господ даже за изпитанията, на които я подлага. Защото и те са опит.

Елен, Вили Марковска и Сашка Сърчаджиева във филма „Шивачки"
Елен, Вили Марковска и Сашка Сърчаджиева във филма „Шивачки“

„Вече казвам: „Господи, благодаря ти за онова, което ми даваш. За онова, което не ми даваш. И за онова, което ми отнемаш. Защото аз искам за себе си само това, което ти искаш за мен“, повтаря като мантра Елен.

Според нея, а и всички други, получили просветление след регресивна хипноза, човек трябва да внимава какво си пожелава. Както и да не съжалява за несбъднатите си мечти, защото никога не знае какви неприятности е избегнал, разделяйки се с тях.

„Вече нямам болни амбиции. След като Господ не ми го дава, значи така трябва. Много по-леко ми е така“, заключва Елен. Днес тя е по-щастлива, спокойна и удовлетворена от всякога.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *