Ева Тепавичарова от “Столичани в повече” – с нов любовник!

Ева Тепавичарова

  Ева Тепавичарова е неузнаваема през последните няколко месеца. Звездата от „Столичани в повече“ грее от щастие и сякаш е станала още по-общителна отпреди. Причината за доброто й настроение е заложена в интимния й живот. Актрисата с гигантски бюст си е намерила нов мъж и двамата дори живеят под един покрив.

Червенокоската е убедена, че най-после е срещнала точния човек за себе си, но дали от суеверие или от неудобство старателно крие самоличността му. Дори и повечето й колеги от „Столичаните“ не го знаят кой е, защото не го е водила на снимки.

Фактът, че телевизионната половинка на Руслан Мъйнов лети на крилете на любовта, се харесва и на роднините, и на приятелите й. Екранната Йовка съвсем бе изгубила надежда, че ще срещне мъж, който да я обича истински, но ето че това се случи.

Силно разочарование от силния пол актрисата изпитва преди 6-7 години, когато има отношения с бащата на детето си. В онзи период тя става жертва на домашно насилие – партньорът й я малтретира най-редовно. Тепавичарова изяжда няколко шамара дори по време на бременността си. Още преди да е родила.

Ева събира смелост и се разделя с мъжа си. Напуснала побойника, тя се връща в дома на родителите си. Когато бебето се ражда, тя разчита за помощ изцяло на майка си, която е уважаван лекар в, столична болница.

Името, което актрисата избира за сина си, е Борил. Детето взема нейната фамилия, тъй като баща му не желае да го признае. Днес малчуганът е на 6, „одрал е кожата“ на майка си и се готви наесен да прекрачи училищния праг като първокласник.

Със сина си Борил

Докато хлапето расте, баща му не проявява и минимален интерес към него. Бившият на Ева дори заминава в чужбина, а самата съвсем изгубва надежда, че някога малкият Борил ще изпита що е то таткова ласка.

Чудото се случва тази Коледа. Безотговорният баща се сеща, че е оставил жена и дете в България, и се прибира в родината. Обажда се на Тепавичарова и й казва, че иска да се видят. Добродушната актриса приема да изкарат заедно празника, но само защото желае синът и да се почувства като нормално дете с двама родители.

Когато тв звездата споделя пред колегите си от „Столичани в повече“, че бившият й си е дошъл в България, някои от тях погрешно решават, че двамата са се събрали заради наследника си. Пищната актриса обаче твърдо опровергава това. Тя разяснява, че заради психическия комфорт на малчугана се е съгласила да контактува с баща му, но за нищо на света не би заживяла отново с него.

Новият любим на звездата няма нищо против тя да прекарва известно време с таткото на детето й и хич не я ревнува, твърдят запознати. Този жест е издигнал още повече приятеля на Ева в нейните очи.

Според мълвата, разнесла се от „кухнята“ на „Столичаните“, възлюбеният на актрисата е не само голям джентълмен, но и доста заможен човек. Тепавичарова обаче не ламти за парите му, а иска само любовта му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ева Тепавичарова от “Столичани в повече” – с нов любовник!"

  1. Ради Николов   06.05.2013 at 2:48

    evirtan: ЛЮБОВТА !!! Каквото и да кажеш, каквото и да пишеш туй нещо неможеш да опишеш !!!! То дълбоко в душата ти невидимо е скрито , с радост и сълзи обляно и все от никого докрай не е разбрано. ЛЮБОВТА е светло и горещо нещо,като слънце в утринта дохожда, заслепява ти очите и отлита с вятъра, там нейде при звездите. И да тичаш и за него да копнееш, не ще го стигнеш то е в цялата вселена, а ти ридаеш наранена. Ради Николов

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *