Глория зарязала комплексираното си гадже и сега се оглежда за нов

Глория

  Глория е разкъсвана от самота. Ледената кралица на фолка не е вкусвала мъж от 4 месеца. Последната й връзка била с богат бизнесмен, с когото се разделила по собствена инициатива. Певицата разкарала баровеца, след като получила от него есемес със съдържание: „Изяжда ме влиянието ти“.

„Било му е интересно и забавно да е с известна жена, но впоследствие е разбрал, че се е захванал с нещо, което не може да носи на плещите си. Явно има комплекс“, заяви преди дни Глория. И допълни, че не таи обида към бившия си любовник. Разбирала го и не му се сърдела. Гняв изпитвала само към себе си, задето за пореден път направила грешен избор.

След раздялата с бащата на дъщеря си Илия Загоров Глория така и не случи на мъж. Слуховете я спрягаха за любовница на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев, както и на не един и двама футболисти. През последните години се говореше и че сърцето й владеел първо сръбски, а след това турски тузар.

Към днешна дата Глория е сама жена на прага на 40-те. Напук на любовните си разочарования тя обаче се е зарекла да не губи вяра в любовта. Щяла да й се отдаде пак, но по-предпазливо. И то само ако е абсолютно убедена, че си заслужава. Не желаела повече да поема рискове, давайки шанс на очевидно комплексирани господа да се подвизават в леглото й.

„Трябва ми истински мъж, успял. Мъжкар, който е свикнал да има точната жена до себе си, а не да го дразни известността ми. Чакам си човека“, казва Глория.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *