Ако Гена Трайкова забременее, рискува да умре при раждането

Гена Трайкова

  Личният живот на Гена Трайкова отдавна е любима тема на светските хроникьори. Коментарите за интимните й подвизи станаха още повече, след като водещата скъса с екранния си партньор Венелин Петков и се впусна в шеметна авантюра с музиканта от „Хиподил“ Лъчезар Маринов. Сега мнозина се чудят кога най-сетне блондинката ще се престраши да мине под венчило и защо не забременява.

Да, странно е защо Гена не променя семейния си статус и не излиза в отпуск по майчинство. Но само на пръв поглед. Тв звездата всъщност си има сериозна причина да не зачева, която, уви, не е особено приятна.

Лъчо от "Хиподил"

Относно личния си живот блондинката е спуснала бариера, през която не пуска дори най-приближените си колеги от частната медия. И все пак, в моменти на откровение тя дава лаконично обяснение защо не се решава да създаде семейство и наследници, макар отдавна да е минала 30-те.

Истината е, че журналистката страда от коварно заболяване. То се нарича таласемия. Предава се по наследство и се характеризира с невъзможността на костния мозък да произвежда качествени червени кръвни телца, Хемоглобинът на пациентите в най-тежката разновидност на болестта е значително по-нисък от нормалния, това налага преливане на кръв на всеки от две до пет седмици.

За щастие състоянието на Гена не е от най-сериозните. Въпреки това блондинката приема определени медикаменти за лечение и си дава сметка за всички възможни рискове. Най-голямата опасност за нея може да възникне, ако се наложи да претърпи операция при евентуално раждане. Тогава тя като нищо ще изгуби голямо количество кръв. А е възможно да предаде заболяването и на детето си.

Гена Трайкова и Венелин Петков

Имайки предвид гореизреденото, Би Ти Ви водещата едва ли ще реши да подложи на такъв голям риск и себе си, и детето си. А ако няма да има потомство, какъв е смисълът да вдига сватба с любимия си Лъчо от „Хиподил„?

Двамата живеят на семейни начала от няколко години и според приятелите им са създадени един за друг.

Макар на пръв поглед да нямат нищо общо, сходните им интереси са безброй. Той и тя имат едно и също мнение по почти всички теми и въпроси от ежедневието. А най-силно ги свързва любовта им към рок музиката. Гена е запалена пънкарка и това е една от причините да е толкова привлечена от барабаниста на „Хиподил“.

Любопитно е, че също като бившата си изгора и Венелин Петков упорито отказва да надене брачния хомот. Преди време той официално показа в светските среди красивата си приятелка Меги, която е висшистка и знае няколко чужди езици. Още тогава очакванията на всички бяха водещият да се бракува с брюнетката, но това така и не се случи. До ден днешен Венелин продължава да си ергенува и не дава никакви по-сериозни сигнали, че е готов да направи решителна промяна в статута си.

В коридорите на Би Ти Ви и досега се мълви, че макар и разделени, Трайкова и Петков все така си се обичат. Самите новинари обаче са категорични, че топлите чувства, които са изпитвали навремето един към друг, отдавна са изстинали.

Сега по думите им ги свързва само приятелство и безгранично доверие в професионално отношение. Двамата водещи са стиковани толкова добре пред камерата, че какъвто и гаф да направи единият, другият го замазва на мига и зрителите не могат да усетят нищо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *