4 стюардеси обслужвали “Бистришките тигри” в правителствения самолет

Бойко Борисов и съотборниците му от "Витоша" (Бистрица)

  Четири сексапилни стюардеси се грижили за комфорта на „бистришките тигри“ в правителствения самолет, става ясно от документ, публикуван от хората на Меглена Кунева. Съотборниците на премиера отидоха да изиграят селския си мач срещу отбора на „Чавдар“ (Етрополе) във Варна, а полетът им стана повод за скандал и размяна на остри политически реплики.

Въпреки че премиерът Борисов описа като окаяно състоянието на самолета, изглежда че на неговите „тигри“ не им е било чак толкова зле, обслужвани от нежната част от персонала на „Авиоотряд 28″.

Проф. Велислав Минеков

Четирите момичета, грижили се за двайсетината футболисти от „Витоша“, са били надлежно инструктирани, преди да излетят, сочат документите. В много други отношения обаче скандалният полет е съпътстван от нарушения, обявиха от Движение „България на гражданите“. Курсът е записан като GOV, което означава правителствен. Логичен е въпросът какви са държавните задачи които са изпълнявали бистришките футболисти. Другото голямо разминаване е, че искането за полета е с дата 1 август, а самият полет е извършен на 28 юли. Очевидно началникът на “Авиоотряд 28″ е имал способности на ясновидец, за да знае със сигурност, че такъв полет ще бъде заявен.

Проф. Велислав Минеков, член на Националния съвет на „България на гражданите“, отправя апел към министър-председателя Бойко Борисов да даде обяснение колко пъти досега е ползвал правителствения авиоотряд за подобен тип полети, като припомни, че на 7 август 2009 г. премиерът бе заявил, че се спират полетите на властта. „Султан или премиер имаме?“, зададе въпрос Минеков и поясни, че според документацията има разминаване в бройката заявени пътници и реалния им брой, които са били на борда на самолета. Той помоли случая да бъде проучен от парламентарната комисия за разследване на злоупотреби. „Инфантилност е да се използва държавно имущество, това трябва да бъде прекратено“, каза проф. Минеков. Той също предложи на премиера Борисов да му бъдат закупени „детски влакчета и футболни топки“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *