Шок! Депутатката от ГЕРБ Красимира Симеонова се целува с мафиот на купон! – шокиращи снимки

депутатката

Народната избранничка от листата на ГЕРБ, Красимира Симеонова се виждала и купонясвала в Италия с търсения от полицията за бракониерство в България, Иван Гюлеметов от Пещера.

Снимките са запечатали срещата на депутатката с издирвания. Рандевуто станало в италианското градче Лизо Диезоло в близост до Венеция. Г-жа Симеонова се оправдала, че срещата била случайна. Както тя заяви пред националните медии, вечерта се разхождала и попаднала на приятелско семейство от Пещера. Тя се зарадвала и веселата компания се отправила на вечеря. Жената на съгражданина й, Иван Гюлеметов поискала да се снимат, а след това вечеряли. Народната избранничка дори била поела цялата сметка на групата от 100 евро. Красимира разказа, че не е

Красимира Симеонова

знаела за криминалното минало на обявения за общонационално издирване  Иван Гюлеметов. Тя го познавала, тъй като лекувала зъбите на фамилията му. В Италия разбрала, че семейство Гюлеметови имали и трето дете, което не разбирало български. Депутатката разказа, още че почивката й била платена, не от пазарджишко търговско дружество, а от софийска фирма.  Да си припомним, че това не е първият скандал около въпросната народна избранничка. Тя стана известна със скандалното ученическо състезание, на което карала децата да пишат: “Ние сме от ГЕРБ, с теб сме по-силни”.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/q19-XvCVbog

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *