Шефът на столичното следствие Петьо Еврото подкара суперскъпа лимузина!

Петьо Петров - Еврото е известен и с алкохолните си подвизи

  Скандалният нов шеф на столичното следствие Петьо Петров – Еврото идва на работа със суперскъпа лимузина „Волво“, разказаха негови подчинени.

Известният с алкохолните си подвизи магистрат оглави столичното следствие и скандализира доскорошните си колеги, които вече са му подчинени.

Той е мистериозно назначен за ръководител въпреки спорната си репутация и съдебните дела, по които се явява като свидетел.

Петьо Еврото водеше разследването срещу собствениците на „Труд“ и „24 часа“ Любомир Павлов и Огнян Донев и в деня, в който прекрати делото срещу тях, за благодарност бе назначен от ГЕРБ за шеф, коментират следователи.

Любомир Павлов (вляво) и Огнян Донев

„Откакто е директор, Петьо се е надул като пуяк. В интерес на истината вече не сме го виждали да пие в работно време, както правеше преди, но пази имидж на ръководител. Без капка свян парадира с лимузината си „Волво“ и твърди, че е на лизинг. Всички знаят, че е човек на един банкер, близък до ГЕРБ, и е удобен за поръчки, затова ни го сложиха за шеф“, коментира един от подчинените му.

Петьо Еврото е основен свидетел по делото срещу бившия военен министър Николай Цонев, съдията Петър Сантиров и бившия секретар на Военното министерство Тенчо Попов.

Според защитата на подсъдимите Еврото си е искал редовния подкуп от тях, но той твърди, че е ползван за пощенска кутия за куфар с пари. Според запознати с делото, Еврото е в основата на манипулацията за подкупа. Цонев, Сантиров и Попов бяха оправдани напълно от съда въпреки усилията на шефа на следствието. Той е ползван за свидетел и срещу бившия районен прокурор Славчо Кърджев. Петьо Еврото е загубил друга съдебна битка наскоро, научихме от достоверен източник. Той е завел дело за клевета срещу журналистка от столичен вестник, която описала как е карал пиян друга лимузина от автопарка си – СААБ. Петьо Еврото обаче отново претърпял крах и загубил делото. Съдът го осъдил да плаща и разноски по делото.

След като потрошил този СААБ който е здрав шведски автомобил, той си купил чисто ново „Волво“. Освен това в следствието се носи слух, че Петьо Еврото бил и в масонска ложа с други свои колеги, бизнесмени, адвокати и политици, котио дирижирали дела в съдебната система.

Назначението на Еврото за шеф на столичното следствие било и първото голямо разочарование на новия главен прокурор Сотир Цацаров. Той коментирал, че за това отговорност ще носи градският прокурор Николай Кокинов, който е подписал повишението му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *