Чалга анонимка плаши с мутри рекламен бос

Дебора и гаджето й се забъркали в далавера
Дебора и гаджето й се забъркали в далавера

  Чалга анонимката Дебора е заплашвала с мутри собственик на една от големите рекламни агенции, ако не оттегли жалба в полицията срещу любовника й, завлякъл бизнесмена с над 7000 лева.

За криминалната история бе разказано преди месец, след като се натъкнахме на потресаващ билборд на разклона за „Горна баня“ на Околовръстното шосе на София.

Билбордът с лика измамника Пламен Атанасов
Билбордът с лика измамника Пламен Атанасов

На него собственикът на фирмата, която го отдава под наем, Йордан Цанов, изтипоса името и лика на некоректен клиент, завлякъл го със 7000 лева. А от няколко дни шарлатанинът е окепазен и с втори билборд на същото място.

Оказа се, че въпросният шмекер е любовникът на треторазрядната певица Дебора – Пламен Атанасов. Същият ощипал с пари и други хора, предимно клиенти на фирмата му за паркети. Срещу мошеника рекламният бос подал жалба в Осмо РПУ.

След като разбрала, че случаят стигнал до полицията, чалга изпълнителката със спорни гласови данни заплашила Цанов да се озове в „Пирогов“, потрошен от мутри. Условието да се отърве без контузии било да оттегли жалбата си срещу Пламен Атанасов.

Дебора и Пламен АтанасовТова обаче не се случило. Тъкмо обратното. В Осмо в момента тече разследване по случая, като ангажираните следователи установяват какво е участието на Дебора в измамната схема и в опитите й да изнудва собственика на агенцията за реклама.

Забъркан в схемата се оказал и известен пернишки бизнесмен, навремето имал участие във фалирала вече банка. Измамникът Атанасов шофирал мерцедес на въпросния мъж, който пък го преотстъпил на Дебора за лично ползване.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *