Хамстера предлагал в бардака си и гейове за консумация

Антон Петров -Хамстера предла­гал и гейове чрез модната агенция „Май Ейджънси"

  Елитни компаньонки, които допреди година-две работеха в структурата на Антон Петров – Хамстера, са смъкнали драстично цените си, научиха научиха журналисти. Преди юни месец миналата година, когато спецполицаи от ГДБОП арестуваха Хамстера и шефа на модна агенция „Май Ейджънси“ Мирослав Йончев, девойките бръмчаха на тарифи от 600 до 800 лв. на час. Към днешна дата ситуацията е драстично променена.

И докато Антон Петров – Хамстера е под домашен арест, а Йончев – пуснат на свобода преди дни срещу 5000 лева парична гаранция, девойките работят самостоятелно. Пазарът на елитна плът обаче се е срутил почти до нивото на квартална проституция. Бивши манекенки, фотомодели и певици вече вдигат крака за суми от 150 до 200 лв. на час. Единствената им утеха е, че не се отчитат на сутеньори и дори и по-малко парите си остават за само за тях. Разбра се от сигурен източник, че всички проститутки от организацията на „Октопода“ са буквално бесни на бившите си шефове Антон Петров и Мирослав Йончев.

Мирослав Йончев твърди, че е „сготвен“ от ченгетата, а обвиненията срещу него са скалъпени. Записи на разговори, проведени от него с десетки манекенки, обаче опровергават думите му

Момичетата до една са били привикани на разпит в ГДБОП и са картотекирани като проституиращи. По време на беседите с ченгетата станало ясно, че службите знаят всичко за незаконната им дейност. Спецполицаите са подслушвали телефоните на всички замесени в секс аферата. Структурата на организацията е била пирамидална. Най-долното ниво са компаньонките. Това са девойки, които се водели на хонорар като манекенки към „Май Ейджънси“. Реално обаче не са имали договор с фирмата. Това се правело с превантивна цел – при проблеми с полицията или данъчни служби модната централа да излезе чиста.

Работата по набиране на нови момичета и контролът върху приходите от проституция са осъществявани от бившата Мисис България Ралица Тодорова, която била на второ ниво в йерархията

Тя била най-довереното лице на Мирослав Йончев, а според някои даже имала интимна връзка с него.

Според ченгетата Ралица се е отчитала лично на Мирослав Йончев. Самата Ралица също проституирала наравно с останалите си колежки. Преди дни в първото си интервю след излизането от ареста Йончев най-нагло излъга, че познавал Ралица, но бегло. Това е лъжа, защото в разработката, която се е водила срещу него, има записани стотици телефонни разговори между нея и Мирослав.

Със СРС-та са документирани редица пикантни диалози между тях, на които директно са се обсъждали цени, клиенти и срещи. Миската имала и пълна свобода да измисля нови методи, чрез които да рекламира проститутките и да намира нови клиенти. По този начин в края на 2010 г. се създал прочутият каталог „Салата Цезар“. Така всъщност се е казвала електронна поща, регистрирана във виртуалното пространство.

Ралица Тодорова

Баровците, мераклии за секс, получавали парола, чрез която да влязат в имейла. Вътре били качени снимки на манекенки, имената им и цени. Поръчката ставала пак с електронно писмо. В МВР имат подробни разпечатки на IP адресите на всички лица, които са влизали в пощата.

През 2011 г. бандата на Хамстера и Йончев разширила бизнеса си и започнала да изнася момичета за чужбина – основно за Белгия. Лъжели компаньонките, че там ще имат осигурени супер битови условия и гарантирани 10 000 евро чиста печалба за 3 месеца работа. Таксата, която трябвало да отчитат за престъпната организация, била едва 1000 евро за целия период. Истината обаче се оказала доста различна. Девойки, които са продавали телата си в столицата на Белгия Брюксел, са разкрили пред разследващите, че са работили в унизителни условия на витрина, живеели са на ръба на мизерията, като долнопробният хотел са си плащали сами и на всичко отгоре таксата на хората на Хамстера не била 1000 евро, а цели 2000.

Голяма част от компаньонките са се отказали и се върнали в България. Пак през 2011 г. сутеньорите от „Октопода“ започват и провинциална инвазия.

Цел №1 била да предлагат от стоката си освен в София и във всички големи градове в страната. Точно преди 2 години „Май Ейджънси“ ударно започнала да отваря офиси в Бургас, Пловдив, Варна и други градове. Според модни експерти да развиваш такава мащабна дейност, когато приходите са ти единствено от ревюта и рекламни участия, е доста наивно. Сметката не излиза, освен ако момичетата не се предлагат и за консумация. Каквото всъщност са правили и от агенцията, свързана с Хамстера.

На база записаните разговори антимафиотите имали и подробна схема за всеки град в България, в който е развивана тази дейност. За провинциалните офиси на „Май Ейджънси“ отговарял мениджърът на фирмата Николай Пиронков. Въпросният Пиронков бил отговорник и за компаньоните мъже в агенцията. Сериозно перо в приходите идвало от заможни гейове, поръчващи си момчета.

Сред тях бил и депутат от БСП, както и шеф на държавна агенция. Мълви се, че те били държани с пикантни компромати от хората на Трактора. След като Ралица Тодорова и Николай Пиронков предавали парите на Йончев, чрез него те са стигали до Цветко Цветков, който бил личен шофьор и бодигард на Хамстера. Цветков, бивш състезател покарате и състезател на Антон Петров, също беше арестуван в миналогодишната акция срещу сводниците, но впоследствие бе освободен.

Охранителят давал пачките на ръка на Антон Петров, който реално е бил на най-високото ниво в тази престъпна група. Има оперативни данни, че след това Хамстера е внасял 70% от печалбата на баш боса Алексей Петров – Трактора. Шефът на „Май Ейджънси“ се опита да се оправдае преди дни по нелеп начин. Той каза, че познавал Антон Петров, но единственото, което правил за него, е да се грижи за фигурата му. Мирослав му изготвял специални фитнес програми за сваляне на килограми. Същото правил и за редица политици.

В предстоящото дело срещу Мирослав Йончев, Антон Петров – Хамстера и Цветко Цветков прокуратурата ще разчита на над 20 свидетели, които да докажат престъпленията им. Очакванията на магистратите са сводниците да получат ефективни присъди до 10 години затвор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *