Убитата Мария Златанова имала секс авантюра с Тодор Славков

Мария Златанова

  Закланата от ревност 30-годишна управителка на нощния бар към хотел „Гларус“ Мария Златанова сменяла мъжете по-често от бельото си, спомнят си с тъга за нея опиталите прелестното тяло на самоковката.

Секс списъкът на Мария бил дълъг като телефонен указател на общински град, а сред мъжете, с които палавата брюнетка е правила неангажиращ секс, личат имената на брата на Косьо Самоковеца, на внука на Тодор Живков – Тодор Славков, както и на футболната легенда Краси Балъков. Мария често се фукала пред колежки, че преди 2 години била гадже на търновския футболист, но авантюрата им секнала, когато той напуснал треньорския пост на „Черноморец“. 

Тодор Славков

Освен безразборен секс Мария обичала и наркотиците. Тя никога не отказвала кокаин и даже сама питала заможните клиенти на бар „Гларус“ дали ще я черпят с магистралки. Миналото лято Мария работела като сервитьорка в чалга заведение в Слънчев бряг, но била изгонена заради разюздани оргии с клиенти и прекомерна употреба на кокаин.

Поредното гадже на Мария – 18-годишният футболист от общински клуб „Несебър“ Симеон Куминков, който бе наръган с нож при убийството на гаджето си, също не се ползва с добра репутация по морето. Бащата на Симеон минава за един от съратниците на Митьо Очите. Неотдавна таткото на ранения с нож футболист подарил лъскав джип „Ауди 0.7″ за 200 000 лева на навършилия пълнолетие свой наследник.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *