Тв. водещата Тони Рапонска си търси секс в интернет

Тони Рапонска

  Водещата на предаването на Канал 3 „Последен писък“ Тони Рапонска доста се е разгонила през лятото, довериха запознати. 40-годишната дама от кабеларката на Сашо Диков си търси „неангажиращи връзки“ в интернет под еротичния псевдоним Антония Данкова, като най-активна е в сайта „Елмаз“. Профилът й там е повече от предизвикателен.

На страницата си Тони описва себе си като жена, която е винаги готова за „хубав разговор за живота и секса„. А за съвокупляването отбелязва, че „за да го правим, значи има смисъл“.

С Антон Мирков

Рапонска предупреждава да не й пишат „изпростели и тъпи сухари“ и хора без снимки. В предпочитанията си за интимен партньор е отбелязала, че търси мъж между 46 и 60 години без оглед на семейното му положение. Самата тя се е представила в съответната графа като омъжена.

До миналата неделя тв водещата се подвизаваше в „Елмаз“ със собствените си снимки. Тя бе публикувала 3 предизвикателни кадъра, за които е позирала с дълбоко изрязано деколте и в цял ръст, та да се вижда дългият й бедър. Едната от снимките бе от студиото на предаването й „Последен писък“.

Явно уплашена, че нейни познати са я разконспирали какви ги върши в интернет, в понеделник Рапонска свали своите фотоси от сайта. Замени ги с два кадъра на друга жена, която няма вид на българка. Промяната може да бъде доказана, тъй като за тези неща „Елмаз“ поддържа статистика.

Палавото поведение на Тони учудва някогашните й колеги от БНТ, където навремето тя правеше предаването „Тела в движение“ с Юлияна Дончева. В националната медия са наясно, че Рапонска от петилетки има връзка с оператора Тони Мирков и се чудят как така е дръзнала да му кръшне. „Вярно, че е с 10 години по-възрастен от нея, ама уж се обичаха истински“, цъкат с език на „Сан Стефано“ 29.

С Мирков Рапонска се загаджила още в началото на 90-те и скоро след свалката им заживяла при него. Тогава той обитавал таванско помещение на столичната улица „Асен Златаров“, а долния етаж давал под наем за канцеларии на фирма. В мансардата обаче нямало бойлер и по тази причина Тони слизала тайно нощем в офиса под тях и се къпела на воля. За зла беда обаче веднъж шефовете на компанията решили да навестят офиса си по тъмно и сварили Рапонска гола под душа в банята.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *