Синът на Кирил Маричков се забърка в гей скандал!

Кирил Маричков-син

Нечуваното дискредитиране на България, след като Ватикана отказа Кирил Маричков-син да стане наш посланик в Папската държава, е замислено в България и осъществено от дясната ръка на Николай Младенов, показва разследване.

В основата на нечувания скандал е шефът на политическия кабинет на външния министър – Валери Рачев.

Маричков-син, Николай Младенов и Валери Рачев са забъркани в странен триъгълник. Както наследникът на музиканта Кирил Маричков, така и Валери Рачев, който според нашите източници е сивият кардинал във Външното министерство, се ползват с особеното благоволение на Младенов.

Твърди се, че външният министър храни към тях сантментално отношение, което няма нищо общо с оценката на професионалните им качества.

Николай Младенов

Драмата настъпва, след като Младенов решава да лансира кандидатурата на фаворита си Маричков-син за посланик във Ватиката. Тази негова идея предизвиква необяснима ревност у Валери Рачев, който решава дипломатическият свят да научи повече подробности за житието-битието на дипломирания юрист Маричков.

Наследникът на музиканта от „Щурците“ е негов син от брака му с Доротея, която от десетилетия живее с известния режисьор Николай Волев. През 2006 г. той издава книгата „Пътят на беглеца“, в която особено натуралистично и в детайли описва гей сцена между български имигрант и италианец. Според непотвърдена информация Маричков-син дори подарява дебютната си творба на светите отци.

Тъй като Валери Рачев не е убеден дали те си спомнят подробно скандалните сцени, прави всичко възможно отново да възроди интереса към романа.

Той е човекът, който разкрива, че през последните години Маричков-син всъщност е работил незаконно като юрист без санкция за дейността му от италанските власти. Синът на музиканта многократно е обяснявал, че предлага юридически услуги на италианци, които имат проблеми с България, както и на нашенци, които попадат в скандали на Ботуша.

Валери Рачев

Посолството ни в Рим му предоставя в сградата си кабинет, което обаче е недопустимо според италианските закони.

Висшите отци във Ватикана са силно шокирани след като научават подробности за професионалния и личния живот на предложения за посланик в най-малката държава българин.

Светият престол не може да допусне човек със скандална слава да бъде легитимиран от него и дипломатично му отказва агреман.

Валери Рачев не е доволен, защото по-тулен сканадал според него не е скандал. Затова настоява Ватикана да обоснове писмено защо отхвърля кандидатурата на Маричков-син. Целта му е фаворитът на Николай Младенов да бъде дискредитиран.

Писмената обосновка от Ватикана е получена още през май и това е върхът на дипломатическото падение за България.

Ръцете на ревнивия Рачев да я поиска са развързани, защото нашите източници твърдят, че Маричков-син бил лесна жертва за апаратни игри във Външно.

Според информаторите ни той е сред малцината, които са отказали да си платят заемането на престижния пост. Тарифата варирала между 80 и 100 хил. лв. Сумата се избивала само за 4-5 месеца, след като дипломатът заеме престижната длъжност.

„Всички във Външно знаят, че скандалът с Кирил Маричков-син бе забъркан в България.

Никой у нас нямаше да разбере за конфуза, ако Валери Рачев не бе направил всичко възможно той да се раздуе от журналистите, шушукат от седмици в коридорите на ведомството на Николай Младенов.

Според тях шефът на политическия му кабинет Валери Рачев отдавна върти ведомството на малкия си пръст.

Скандалът с Маричков-син бил изненада за самия Младенов, но той бил безсилен пред апаратните игри на любимия си подчинен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Синът на Кирил Маричков се забърка в гей скандал!"

  1. or coconut oil   25.11.2019 at 14:57

    Hello, constantly i used to check webpage posts here early in the morning, because i enjoy to find out more and more.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *