Секс скандал в „Напоителни системи“!

Ангел Даскалов

Шефът на „Напоителни системи“ в Пазарджик е обвинен в изнасилване на четири негови служителки. Магистратите вече са образували досъдебно производство срещу Ангел Даскалов, управител на дружеството.

Той е обвиняем за извършването на блудствени действия и изнасилване, не от една, а от цели четири жени. Това бе обявено от говорителя на МВР Пазарджик, Мирослав Стоянов. Обвиняемият е освободен вече, но под гаранция от 5000 лева.

Отначало в полицията пристигнала жалба от една дама, след това още три служителки на въпросния господин са се оплакали от него.

секс тормоз

Мераклията се възползвал от служебното си положение и натискал дамите по служба, като при три от тях се отнася за блудствени действия, а при една дори се стига до опит за изнасилване.

Според показанията на свидетелките, Даскалов ги подпукал на сексусално основание още през 2010 година. Като самият шеф си признава, че има отношения с жалбоподателките, но до насилие и блудствени действия, според него, не се е стигало.

Но според неназован източник, в полицията разполагали с твърди доказателства за обвиненията и един уличаващ видеозапис. Разследването продължава!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/JTuSj9nOJkA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *