Русата Златка носи нещастие на мъжете си

Златка Райкова

 Арестът на Камен Куката, спипан преди дни с крадено оръжие в джипа на любовницата си Златка Райкова, затвърди мрачната репутация на блондинката – където вършее Русата Златка, трева не никне. Факт е, че всички известни мъже в живота на плеймейтката са поваляни от жестоки трагедии, след като Райкова приключи отношенията си с тях.

Най-прясна и злокобна е трагедията с Благой Иванов – Багата. Неотдавна самбистът бе наръган с нож в сърцето от люлинския гангстер Даниел Дъмпела и не е много сигурно, че ще оживее. Багата бе интимен с Русата Златка допреди 2 лета, след което я заряза заради съименничката й от Бургас. Дори и разделени обаче Багата и Златка Райкова се виждаха чат-пат, колкото и това да не се харесваше на родителите на световния шампион по самбо. Бащата на Багата – Сашо Сократ, е висше ченге, което никога не е одобрявало любовните заигравки на сина си с двете палави Златки.

Първият мъж в живота на Златка Райкова пък е пазарджишкият гангстер Васил Телбизов. Разбойникът, сочен за сводник №1 на България заради това, че за него са работили 200 проститутки в Марсилия и Ница, е уличен в препирането на близо 10 милиона евро от търговия с жива плът и от доста време търка наровете на затвора.

 В завързания съдебен процес е намесена и Златка Райкова. Силиконовата хубавица е бивша любовница на Васил Телбизов, а нейните врагове от години твърдят, че тя също е имала странни командировки във Франция. Златка обаче не е обвиняема, а е свидетел по делото, при това в полза на Телбиза.

Благой Иванов - Багата и Златка Райкова

  През март 2006 г. при  акция   на   баретите в столично заведение, сводникът и двама  негови охранители са задържани, с тях е арестувана и Златка Райкова, която е на масата на опасния гангстер. Впоследствие блондинката е пусната, след като обявява, че откритите у Черногореца 17 000 евро в брой са лично нейни пари. Според твърдението на Златка тя е имала среща с Васил Телбизов в заведението, за да му даде пари, с които той да й купи автомобил.

„Аз съм младо момиче и не разбирам от коли. Познавам Васил Телбизов от Пазарджик, зная, че той разбира от автомобили и затова му се доверих. Дадох му 17 000 евро, за да ми вземе подходяща кола“, твърди в показанията си Златка. Тя се опитва да изгради алиби на Черногореца, а сумата задържана у него е поредната вноска от проститутките в Марсилия.

Нещастие надвисна над главата и на Павел, последния известен мъж в живота на Русата Златка, който дори се сгоди за нея. Преди няколко месеца биячът от Враца бе натирен от началника си – наркобоса Сако, защото си позволил да бъде осветен за медиите покрай връзката си със Златка. Павел бе разжалван в бизнеса с дрога, мълви се, че срещу него се води и полицейско разследване. Познати на врачанина споделят, че той тотално е скъсал джоба и едва преживява. Може би заради това Павел се върна при жена си, която заряза с бебе на ръце заради Златка.

Дали пък Камен Балбузанов – Куката не е следващият гангстер, покосен от черната прокоба, която носи със себе си Златка Райкова? В ъндърграунда мнозина отбелязват, че силиконовата блондинка отдавна е надминала смъртоносния чар на Цеци Красимирова .

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *