Румен Петков помага на Първанов! Води фалшиви делегати да гласуват на конгреса на БСП

Румен Петков

Румен Петков ре­гистрира кухи структури в плевен­ския край, за да по­мага на Георги Първа­нов в битката за пред­седателския пост на БСП.

 Вътрешният минис­тър от правителство­то на Сергей Станишев играе контра на бившия си шеф, защо­то бе заменен в коа­лиционния кабинет от Михаил Миков. Оби­деният Румен Петков регистрирал 2000 чле­нове на БСП само в Червен бряг, при поло­жение че жителите на общината са около 14 хиляди. С тази фалши­фикация цели да оси­гури повече делегати за конгреса на черве­ните, които да гласуват за Първанов.

 Според Петков орга­низацията на социали­стите в Плевен набро­явала 9000 души, кое­то също е далече от истината. На послед­ните кметски избори в края на миналата годи­на кандидатът на БСП Любомир Петков полу­чи 9830 гласа, което според статистици по­казва, че членовете на партията не са повече от 3 хиляди души.

Емилия Масларова

  И скандалната Емилия Масларова уси­лено работи за Геор­ги Първа­нов. В своя хасковски избирате­лен район разследвана­та за круп­ни злоупотреби ексминистърка разчита на бившия втори човек на БСП в областния център – Иван Драга­нов. Неотдавна бе раз­пространено, че въ­просният функционер е нещо повече за Масларова от партиен съратник. Двамата често са отсядали по тъмно в една от вилите на Ха­сковските минерални бани. Иван Дра­ганов е бивш областен уп­равител и бивш ди­ректор на „Тексим-банк“ в гра­да. Комиси­ята по досие­тата го ос­вети като собственик на явочна квартира с псевдонима Люляк. Именно Масларова и Драганов са се заели със задачата да обра­ботват делегатите на конгреса на БСП. Те ги убеждавали индиви­дуално да гласуват за Аспарухов Георги Първанов.

 Ченгето Бригадир Аспарухов е другата крупна фигура, която работи бившият прези­дент да спечели лидер­ския пост в партията.

 Аспарухов се смята за един от генните инженери на създа­дената след 1989 го­дина от Държавна си­гурност формация ОКЗНИ, с председател кремиковския поет и сътрудник на служби­те Добромир Задгорски, известен като аг­ент Роман. Именно от тази бутикова партия тръгва политическият път на Георги Първа­нов, припомнят изсле­дователи на най-нова­та ни история.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Румен Петков помага на Първанов! Води фалшиви делегати да гласуват на конгреса на БСП"

  1. Пончева   18.04.2012 at 19:23

    Нямам коментар!Не ми го побира ума!Защо по този начин!Пак манипулации!Ако Първанов е толкова добър и желан няма да има нужда от такива неща!Възмутена съм ако написаното е вярно!Ето затова БСП Е НА ТОЗИ ХАЛ!Аман от манипулации и манипулатори!Никой не се интересува от партйните членове от тяхното мнение!Вън от партията на такива като ПЪРВАНОВ!

    Отговор
  2. Х   19.04.2012 at 20:01

    Аман от „доброжелатели“ на партията! Поне като пишат да знаят какво!Абсолютна небивалица съшита с бели конци!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *