Напрежението в “Левски” се дължи на Гаджев и Пелето

Владимир Гаджев

  Владимир Гаджев и Станислав Ангелов – Пелето са в основата на последните скандали в „Левски“, се разбра от достоверен източник. Двамата овиквали съотборниците си за щяло и нещяло, особено след резилната загуба с 1:3 от „Сараево“.

Именно това е „напрежението“, за което треньорът Илиан Илиев спомена с половин уста. В съблекалнята на „Максимир“ едва не се стигнало до бой, съобщи източник от тима. Гаджев и Пелето нападнали Иво Иванов и Орлин Старокин. Най-много го отнесъл Иванов. „Ей, тролей такъв, минаваха те като малка гара“, ревнал Гаджев към злополучния защитник. Ругатни отнесъл и левият бек Старокин.

След това Пелето нападнал бразилеца Марсиньо. „Тоя се скри като мишка! Не те ли е срам, бе?“, наскачал новоизпечения

Станислав Ангелов - Пелето

капитан на „сините“ срещу кариоката. Според Ангелов Масиньо се направил на контузен и поискал смяна, като видял накъде отиват нещата. Халфът се изниза десетина минути преди края, точно когато „Левски“ губеше 1:3 и трябваше да върне поне един гол, за да продължи напред.

В съблекалнята пък имало разцепление и всеки гледал в паницата на другия. Българите обвинявали чужденците, че взимат много пари, а играят Ганкиното. Някой пуснал слуха, че закупеният за 360 000 евро от „Евъртън“ португалец Жоао Силва прибира 25 000 евро, колкото и низвергнатия от Илиан Илиев защитник Диамутен.

Затова и от „Герена“ обявиха през седмицата какви са заплатите на футболистите. Шефовете се кълнат, че двамата най-скъпоплатени играчи на „Левски“ получават едва по 15 500 евро на месец.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *