Лятната резиденция на Христо Стоичков в Етрополе – извън регулация

 

Христо Стоичков

  Хора на Емо Ротманса строят вила на Христо Стоичков в покрайнините на Етрополе. За никого в града не е тайна, че лятната резиденция на Камата е извън регулация. Тя е само на няколко километра от неговата футболна академия в Етрополе.

Вилата му все още не е довършена но по нея се работи на пълни обороти. В момента сградата се санира. Специално за новата придобивка на Стоичков от общината са прокарали канализация в отдалечената местност.

След инспекциите на школата си, която е изцяло окичена с плакати и снимки на Стоичков, той ще има възможност да отдъхва във вилата си и да се наслаждава на страхотната гледка от голямата й тераса. Оттам има приказен изглед към планината, а под нея се разкрива чудна панорама на китното планинско градче.

Къщата на Ицо построена от хора на Емо Ротманса

Местни хора често виждат легендата на българския и световен футбол да влиза в имението на депутата от ГЕРБ „Затвора“. Стоичков е в отлични отношения с премиера Бойко Борисов. А неговият приятел Емил Димитров пък ще назначи Камата за президент в ЦСКА след като свали титаните от власт. Модерния ляв се подчинява безропотно на управляващите при така създалите се обстоятелства. Според жителите на Етрополе скъпата къща ще бъде един вид подарък за него от управляващите заради верността му към тях. На моменти Ицо заприличва на спортния коментатор Сашо Йовков в хвалбите си за правителството. Където и да се покаже по телевизията, футболист №1 на Европа за 1994 година не спира да се подмазва на Бойко Борисов.

Освен това легендата на Барселона е и посланик да добра воля. Заедно с еврокомисаря Кристалина Георгиева работят в кампанията „Професионалният футбол срещу глада“, която е под егидата на ООН. Това се оказва и идеален повод да се прави пиар на българския премиер и в чужбина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *