Лора Крумова сгафи: Кани Глория, но не знае с кого говори!

Лора Крумова

  Лора Крумова не спира да произвежда гаф след гаф в ефира на Би Ти Ви. Откакто настъпи топлото време, водещата на уикенд блоковете на телевизията съвсем го е ударила през просото.

Освен, че неадекватно се заливаше в смях по време на цялото минало неделно издание на предаването си, Лора съвсем се беше разляла на диванчето си и само броеше минутите до финала на шоуто.

Последен неин гост бе Глория, която няколко пъти подчерта, че е станала специално, за да участва при нея, въпреки че е спала едва три часа след тежко участие. Въпреки жертвата, която певицата бе направила в името на рейтинга на Крумова, последната не се беше постарала въобще да се запознае коя всъщност е гостенката й.

Глория с майка й Стефка и дъщеря си, гостуват в предаването на Лора Крумова

Още в началото тя направи грешка, обръщайки се към майката на изпълнителката – Стефка: „Сбъдната мечта“ се казва вашият първи албум, който излиза тези дни“, изцепи се Лора пред възрастната жена.

„Той се появи преди две години“ контрира я Стефка. Нито мускул обаче не трепна по лицето на Крумова, която се обърна към Глория, като й каза: „Ти също си започнала с народна музика…“, фолк примата я погледна сащисано, защото дори душманите на чалгата знаят, че е стартирала кариерата си като вариететна певица с поп хитове на Марая Кери, Уитни Хюстън и Кайли Миноуг.

През цялото време Крумова въобще не се засрами от своето невежество, а продължаваше да бълва безумни изречения.

„Явно акълът й е вече на морето при караваната на гаджето й Сотир. Въобще не й е до водене. Идва да си вземе заплатата и се омита светкавично. Поне да прочете кого са поканили редакторите й в предаването й. То е ясно, че не познава гостите си коментират напъните на корпулентната блондинка нейни колеги от Би Ти Ви.

Сезонът на предаването и приключва след три седмици и тя директно заминава на някой отдалечен къмпинг, където ще плажува два месеца.

За ваканцията Лора си е поставила за цел да забременее, защото смята, че е достигнала професионалния си връх и спокойно може да мисли за деца и семейна идилия.

По-добре да се кротне и да дундурка бебе, вместо да се пъне да се прави на велика водеща, като в същото време трупа килограм след килограм“, коментират във форумите зрители, чието естетическо чувство е силно накърнено, щом видят на екрана разплутите телеса на Крумова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *