Калоянчев плаче по цял ден от обида, заради нелепия скандал с Парцалев

Георги Калоянчев

  Калоянчев се поболя след скандала, който предизвика с репликата си, че Георги Парцалев е бил гей. Острата реакция на куп негови колеги, които го порицаха, че е говорил срещу Парцалев, раниха емоционално Калата.

Вече цяла седмица 87-годишният комик плаче у дома си заради нелепата ситуация. Особено го огорчило интервюто на приятелката му Стоянка Мутафова във „Всяка неделя“ и гневните думи на Латинка Петрова.

„Мъжьт ми е много зле! Не биваше да дава това интервю. Подведоха го и той каза неща, които всички знаят, но не назовават публично. Много е разстроен, плаче всеки ден. Стоянка не я разбирам, защо и тя се обърна срещу него. Уж приятели…“, сподели съпругата на актьора Валя. Тя уточнява, че Калоянчев и Парцалев винаги са били близки и е нелепо да се твърди, че са си завиждали.

Георги Парцалев

Слея като бе нападнат от всички, Калата вдигнал кръвно и сърцето му се разтропало. Излялата се омраза го сразила. „Край! Повече няма да давам интервюта“, заканва се легендата на Сатирата. От вълнение той дори на моменти губел говора си. Не можел да си прости, че се е подвел от провокацията на водещия.

След Стоянка Мутафова и Латинка Петрова в хора на разгневените се включи и Цветана Гълъбова. „Не беше прав да говори така. Това много ме натъжи. Калоянчев не можа да преодолее голямото дарование и известността на Парцалев. Тъжно е, че колосален актьор като Калата не може да приеме хората такива каквито са. Аз нямам нищо против хомосексуалистите. За мен те са едни раними, достойни и интелигентни хора, много добри в професиите си. Преди години Калоянчев подмяташе на Парцалев разни реплики, но той не му обръщаше внимание. Парцалев беше и е велик“, сподели живеещата в Бериево актриса. Тя е бивша съпруга на Методи Андонов и на Петър Слабаков, а според собствените й признания в миналото е имала интимно вземане-даване и със самия Георги Калоянчев.

И докато някои упрекват Калата за откровеността му, мнозина го оправдават. „Питат го човека, отговаря си. Какво, да вземе да лъже ли? По-добре ли е да се прави на луд и да отрича очевидното!“, защитават го по интернет форумите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *