Как направиха наркоманка Радост от “Огледала”

Радост Драганова

  Отвратителна фалшификация на снимка на водещата на предаването по Би Ти Ви „Модерно“ – Радост Драганова, заля интернет преди дни. Фотото менте се появи в сайтове, които са близки до медийната империя на Делян Пеевски и Ирен Кръстева.

На фотото, което уж било истинско, дипломираната юристка шмърка кока. При това гордо позира пред обектива на незнаен папарак, за да бъде запечатано действието й публично.

Истината стана ясна, след като се свърза с телевизионната водеща, която освен това работи като юрист в Столичната община.

„Никога в живота си не съм виждала кокаин. Наркоманията за мен е най-вредният навик и се опитвам да предпазя от него дъщеря ми отсега, въпреки че тя е много малка“, обясни Драганова.

Проверка  доказа как е била направена манипулацията.

Оригиналната снимка, която е била използвана за фалшификацията, е щракната през 2009 година, когато Радост е водеща на шоуто „Денсинг Старс“. На нея ясно се вижда как от техническия екип й слагат слушалка в ухото, преди Драганова да излезе в ефир.

Недобросъвестни журналисти и компютърни специалисти използват същото фото, за да направят колаж, от който да стане ясно, че тя е пристрастена към „бялото“.

Позата на водещата и на двете снимки е абсолютно идентична, Радост носи едни и същи обеци.

Драганова е жертва на медийната империя на Делян Пеевски не от вчера. Изданията на депутата от ДПС я обвиняват във всевъзможни грехове.

Неотдавна тя бе намесена и в друг грандиозен скандал. Тогава някакъв бизнесмен я обвини, че е участвала в корупционна схема, когато е била началник сектор „Административно обслужване“ към дирекция „Архитектура и градоустройство“ в Столичната община. Тогава Радост уж му била поискала сумата от 45 000 евро, за да му направи „услуга“ в строителния бранш. Парите били за издаване на разрешение да се изградят допълнителни етажи на офис сградата му до Сточна гара. Но сградата се намирала на такъв терен, в който Общият устройствен план на столицата не позволявал издигането на здания, които имат повече от два етажа.

„В живота си не съм поискала не само 45 хил. евро подкуп, но дори и 5 лева. Не мога да разбера защо определени издания постоянно тиражират лъжи за мен.

Ще търся правата си в съда и завеждам дело за лъжата, че съм искала подкуп. Това не е първият ми опит да си изчистя името си. Проблемът е, че в предишни случаи се оказа, че в продължение на 3 години институциите не могат да връчат призовки на издатели и редактори на вестници, с които искам да се срещна в съда. Самата аз съм юрист, вярвам в правораздаването и затова не искам да отправям упреци към колегите и вярвам в техния професионализъм. Няма обаче да се откажа да се защитя публично. Длъжна съм да го направя най-малкото заради дъщеря си“, заяви Радост.

За иска заради клеветата с подкупа, тя е наела един от най-авторитетните столични адвокати, който почти няма загубено дело.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *