Истината: Ядем боклуци вместо храна!

  Когато се говори за цената на една стока, от изключително голямо значение е нейното качество. За да се направят качествен кашкавал, сирене, масло, кисело мляко и други млечни продукти, трябва да се използва прясно издоено мляко, без добавка на сухо мляко, без добавка на палмово масло и всякакви други консерванти, оцветители, ароматизатори и др.

Преди 1989 година българските комунисти и всички тогавашни правителства се грижеха стриктно за здравето на народа си. Бяха създадени БДС, валидни по ISO. Стандартите в областта на хранителната промишленост отпреди 1990 г. са валидни и сега. Никой не ги е отменял със закон.

Някои хора се опитаха да „сътворят“ нови стандарти за кашкавала и сиренето, които позволяват да се слагат и сухо мляко, хидрогенизирана мазнина и всякакви химикали, от които човек рано или късно ще се разболее. Например киселото мляко по „новия“ БДС има срок на годност цели 22 дена. защото великодушно е позволено в него да се добавят всякакви консерванти!? По БДС стандарта отпреди 1990 г. пише, че киселото мляко се прави от прясно мляко с добавка на млечнокисели бактерии – закваска и нищо друго.

Проблемът дойде от ликвидирането на българското животновъдство от новите „реформатари“ – ръководители на т.нар. „Преход“. Те решиха, че вместо държавата да субсидира българските животновъди, най-добре ще бъде да се откраднат тези пари от бюджета и с тях да се внася 25-годишно замразено месо от Аржентина или говеждо чернобилско от Украйна и всякакви други боклуци от целия свят. По същия начин беше ликвидирано и зеленчукопроизводството и сега българинът яде ябълки и домати от Македония и Турция. Поради гипса на прясно мляко (няма животни) производителите на млечни продукти работят основно с евтино сухо мляко, внос от Украйна, като му добавят цял коктейл от химически продукти. После всички се чудят защо толкова много хора се били разболели от рак. Не се спазват задължителните стандарти отпреди 1990 г. В тях политика няма. В тях има ЗДРАВЕ. В България вече няма животни – няма месо и липсата се компенсира с внос на всякакви евтини боклуци. От тях се правят всевъзможни месни продукти, пак без да се спазват стандартите отпреди 1990 г.

Понеже хлебната пшеница се изнася за валута, тук остава фуражната, която се смила и й се добавя глутен, после се избелва с бензолен пероксид. Това е масовото брашно, от което се правят хлябът и всички хлебни продукти. Има и хляб произведен от хлебна пшеница, но е рядкост и е скъп. Само с една средна по добив реколта от полетата на Добруджа България може да се изхранва цели четири години. Сегашното ново повишение на млечните, месните продукти и хляба ще е абсолютно спекулативно, защото тези производители ви предлагат неистински, фалшиви (сурогати) хранителни продукти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Истината: Ядем боклуци вместо храна!"

 1. Винс   13.08.2012 at 14:22

  Горките хорица…..сега ли разбрахте бе овце че ядете боклуци.

  Отговор
 2. едикойси   16.10.2012 at 19:26

  То това на всеки е ясно. Въпроса е какво правим това да се промени – нищо. Всеки си трае да не обере той пешкира. Така нищо няма да се промени. Жал ми е за родината.

  Отговор
 3. ajax   24.11.2013 at 14:58

  ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ(МАФИЯТА)НИ ДОКАРА ДО ТОЗИ ХАЛ,И МОЛЯ ВИ НЕ КАЗВАЙТЕ ,ЧЕ БЪЛГАРИНА Е ТЪП И Е ВИНОВЕН !ХАЙДЕ ДА СЕ НАДИГНЕМ
  СРЕЩУ НЯКОЙ ОТ ОЛИГАРСИТЕ И ДА ВИДИТЕ КАКВА АРМИЯ ЩЕ ГИ ЗАЩИТАВА !ЖАЛ МИ Е ЗА НАРОДА,ЧЕ НЕ СЛУЧИ НА КОМУНИСТИ(МАФИОТИ),КОИТО НЯМА ДА СДАДАТ ВЛАСТТА А ТРЯБВА САМО С ОРЪЖИЕ И КРЪВ!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *