Земеделският зам.-министър Светлана Боянова, назначи любовника си за свой личен асистент

Светлана Боянова

  Пикантна сексафера разтърсва коридорите на земеделското министерство, разкриха негови служители. В дъното на любовната драма е заместник-министър Светлана Боянова, която била пронизана от стрелите на Амур и не можела да скрие това дори в кабинета си. Любопитната история се разказва от уста на уста по коридорите на ведомството. Дори земеделският министър Мирослав Найденов с охота разкрил подробности от сапунения сериал пред приятели по време на ловен излет.

Светлана Боянова се влюбила до уши в младо момче на име Орлин. Мургавият красавец така завъртял главата на 35-годишната бургазлийка, че тя дори го взела на работа при себе си и сега той се изявява като неин личен асистент.

Така или иначе никой от редовите служители в Министерството на земеделието не знае какви са функциите на Орлин и каква е длъжностната му характеристика. Повечето хора шушукат, че е мъжката секретарка на Светлето.

В същото време съпругът на заместник-министърката – Иван Боянов, е шеф на отдел „Правен“ в Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ), който е на пряко подчинение на министерството. До ушите на Иван стигнала информация, че вместо да си стои повече вкъщи, палавата Светла предпочитала да се вижда с Орлин. Така веднъж закарала асистента си в Брюксел, но Иван Боянов решил да изненада двойката и се появил в хотела. Когато почукал на вратата, се представил за пиколо. Светлана му отворила твърде леко облечена. В стаята, разбира се, бил и Орлин, а изчервената заместничка на Мирослав Найденов обяснила, че двамата обсъждали някакви проекти. Иван не клъвнал на глупавото обяснение, но засега скандалът се потулил.

Заради конфликт на интереси и най-тесни роднински връзки в ДФЗ и Министерство на земеделието се появиха информации, че от ОЛАФ готвят нови проверки за крадливите българи. Това става не особено дълго след гафа с прословутата Калина Илиева, която беше шеф на ДФЗ с фалшива диплома. Заговори се за реална опасност Брюксел пак да ни спира средства.

Името на Иван и Светлана Боянови се свързва с фирмите на Иво Тодоров, който като прахосмукачка изсмуква всички апетитни проекти а после групата за източване на евросредства се отчита на най-високо място.

Светлана Боянова, която минава за приближена до бившия земеделски министър Венци Върбанов, е бивш шеф на Асоциацията на земеделските производители. Освен това тя е консултант по част от проектите, които очакват финансиране от земеделския фонд. И в случая наистина става дума за откровен конфликт на интереси.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *