Дучето насъсква агитката на ЦСКА да върши поразии, за да наказват клуба!

Димитър Ангелов - Дучето

  Бившият шеф на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето започва партизанска война срещу собствениците на клуба от сметопочистващата фирма „Титан“. Обиден заради преврата, след който му взеха тавата, Ангелов събрал верни приятели и им предложил да отворят нова страница от битката с пернишките бизнесмени, които държат основния пакет от акции на „червените“. За целта близки до Дучето ултраси готвят провокации, чрез които да изкарват наказания за ЦСКА, а Димитър Борисов-Гърнето и Иво Иванов-Праховеца ще трябва да плащат солените глоби. Това разкриха привърженици на „червените“.

Димитър Борисов-Гърнето

Хората на Ангелов щели да чупят седалки и да хвърлят бомбички във всеки мач. Така „титаните“ със сигурност ще плащат на БФС. До абсурдната стратегия на феновете се стигнало, след като никой от ръководството на 31-кратния шампион на България не пожела да се срещне очи в очи с червената общност. От сектор „Г“ неведнъж искали да разговарят с някого от щаба на „армейците“, но претенциите им оставали без резултат. Нито старши треньорът Стойчо Младенов, нито изпълнителният директор Венцислав Живков отвръщали на желанието им.

Доскоро екзекуторът на „Ливърпул“ беше любимец на червената агитка, но сега запалянковците са раздвоени около мнението си за него. Според хора от клуба точно някои негативни настроения са причината Младенов да избягва преки срещи с организирани групи от фенове. По същата причина от новия сезон всички тренировки на 31-кратния шампион на България са закрити.

Дучето насъсквал феновете и с мотива, че собствениците от „Титан“ не са присъствали на живо на нито една среща на „армейците“ през настоящия шампионат. „Не е нормално да има такава незаинтересуваност от страна на ръководството“, убеждавал останките от бившата си армия Димитър Ангелов. Ултрасите наистина на няколко пъти поискали среща с босовете, но секретарките на Димитър Борисов и Иво Иванов им отговаряли, че двамата са в чужбина по работа.

Новата тактика на сектор „Г” бе изпробвана в последния мач срещу „Лудогорец“. След като тимът от Разград поведе в резултата запалянковците на ЦСКА започнаха да хвърлят факли и пиратки по отсрещната трибуна. За съжаление там имаше не малко жени, деца и възрастни хора. Виждайки накъде отиват нещата, част от феновете на шампионите започнаха да бягат към изходите. Заради поразиите, които направиха червените фенове, БФС глоби клуба с 3000 лв.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *