Допинг скандали и расизъм преди започване на Олимпийските игри!

грешен флаг

Церемонията по откриването на Олимпийските игри за 2012 още не се е състояла, а вече деветима спортисти са изключени, заради употреба на допинг, друга атлетка е отхвърлена заради расистки коментари, а цял женски футболен отбор напусна игрището.

Гафът се случил на мача по откриването на женския турнир по футбол. На екрана се показал флагът на Южна Корея, вместо този на Северна и докато имената на сътезателките се изписвали, те вече били напуснали терена и отказали да играят. Отнело повече от час преговори и извинения, за да се върнат обратно, след като флагът бил поправен. Официално двете Кореи са във война от

Вула Папахристу

50тте години на миналия век.  Грандиозен допинг скандал също се разигра, след като мароканската фаворитка за златото на 1500 m показа положителен тест и беше отхвърлена от всички състезания. Деветимата състезатели на щафета, които отпадат са трима от Русия, двама от Украйна, един от България, Турция и Гърция. Отделно от всичко това, гръцката състезателка на троен скок Вула Папахристу е отхвърлена, заради расиситки постове в Туийтър. Атлетката постнала следното съобщение:” С толкова много африканци в Гърция…. поне комарите от Западен Нил ще ядат домашна храна”. Съобщението се отнасяло за епидемията от западнонилски вирус, потенциално смъртоносен, който е предаван от африкански комари в Атина това лято. По-късно тя се извинила за постовете си.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/8qDbMT1Pnp8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *