Дани Милев – братовчед на боса на печатницата на фалшиви бюлетини в Костинброд

Дани Милев

  Композиторът и музикант Дани Милев е братовчед на собственика на злополучната печатница в Костинброд, в която бяха открити над 400 хил. бюлетини за изборите.

Освен това Йордан Бончев и звездата са колеги в общинския съвет на Костинброд.

Бончев е от ГЕРБ, а Милев е от ОДС, „Гергьовден“ и ВМРО. Бившият данъчен служител с китара е член на Комисията по финанси в местния парламент. Преди години той бе арестуван за данъчни престъпления, но по-късно оправдан.

След това Дани Милев осъди държавата да му плати обезщетения. За да излезе от ареста обаче, тогава му помага братовчед му Йордан Бончев и Милев никога не е крил този факт. Дава му 10 хиляди лева, за да излезе под гаранция. През 2009 година Дани Милев осъжда прокуратурата и взема 20 хиляди лева, въпреки че в началото е искал 110 хиляди.

Йордан Бончев

Малко известно е обаче, че певецът, композитор и данъчен служител е кандидат за депутат на последните избори през май.

Той води листата на политическа партия „Кауза България“, въпреки че продължава да е общински съветник от „Гергьовден“ и ВМРО в Костинброд, където е и братовчед му, собственик на печатница. На 11 май прокуратурата откри бюлетините и се води досъдебно производство. Бончев още не е обвиняем но има вероятност това да се случи.

„Нищо чудно да се наложи Дани Милев да връща услугата на братовчед си и да търси пари, за да го измъкне от ареста“, шегува се техен колега от общинския съвет в Костинброд.

Още през 2007 г. е имало идея Дани Милев да се включи в редиците на ГЕРБ, но тогава не се бил отърсил от проблемите с правосъдието, въпреки че вече са го оправдали за далаверите, в които е обвиняван.

Дани Милев отдавна се е освободил от бремето на делото срещу него, разказват негови близки. Композиторът и партньор на Мариана Попова и десетки други звезди набляга на частен бизнес и музика и по-малко на политика в общинския съвет в Костинброд. Той е приятел и с Азис, в чието шоу навремето се изявяваше като музикант, освен че са съграждани.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *