Годжи набутал бившата си приятелка с лизинг за 50 бона

Годжи и Станислава Левтерова

  С кокошкарски номера, с които си служат изпечените мошеници, приключила тригодишната любовна история между Георги Милчев-Годжи и балерината Станислава Левтерова. Краят на буйната им връзка настъпи в началото на миналия месец, а предположението за причината, довела до раздялата, бе трети човек, застанал помежду им. Оказа се обаче, че дългокосата спътница в живота на музиканта му била шута, след като й втръснало да я третира като… спонсор!

Въпреки че има вид на улегнал и добре печелещ мъж, не Милчев, а партньорката му играела ролята на мъжа в семейството твърдят запознати. Именно Станислава била тази, която покривала всички разходи на домакинството. И не само – волю или неволю, танцьорката се превърнала в източник на лесни пари, с които Милчев угаждал на личните си капризи.

Близки до бившата приятелка на Годжи разкриват, че басистът я карал да взима кредитни карти и ги източвал за собствени нужди. След което обаче не намирал за необходимо да връща парата от личния си бюджет. Всичко се стоварвало върху гърба на красавицата Станислава. Към днешна дата Левтерова се водела длъжник не към една и две банкови институции, заредили картите й къде с по хилядарка, къде с по две или повече.

„Сега горката трябва да изплаща борчовете на тоя кокошкар Годжи. Добре, че поне го разкара, че както беше тръгнал да харчи, Стаси щеше да затъне още повече“, съчувстват на приятелката си от обкръжението й.

Кредитните карти обаче са само трънче в петата на бившата любовница на Годжи. Оказва се, че Георги Милчев измишкувал като последния келеш подарък на 4 колела за рождения ден на Станислава. Още докато били заедно, баскитаристът връчил на гаджето си ключовете на чисто нов джип! Оказало се обаче, че Милчев е подарил на Станислава джип… на лизинг!

„Годжи не спря да се фука, че изненадал момичето си с дар за 30 бона. С тази разлика, че Станислава сама трябвало да си го плаща“, одумват загрижени приятелки патилата на Левтерова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *