В кризата се родиха 106 нови милионери!

хората стават все по- бедни

За едни брадва за други сватба е казал народът. Докато баровците  се оправдават с кризата и яко режат заплати и свиват персонала, товарейки останалия на работа персонал с двоен обем работа, банковите им сметки набъбват.

Истината лъсна, след като по време на криза спестяванията на най-богатите се увеличават и обратното кризата топи влоговете на най-бедните, отчетоха от БНБ. Така се оказва, че под вещото управление на Бойко Борисов- бедните обедняват главоломно, а богатите богатеят два пъти по главоломно.

Проблемът е, че у нас богатите са наистина малко хора, малцинство, а средната класа изчезва със страшна бързина. Това са хора приближени до Бойко Борисов и властта. Те виждат само тях си, а народът трябва да работи и с труд да постигне техните успехи.

Чакаме с нетърпение падането на това правителство, което е с вързани очи за народните страдания. И идването на правителство, което ще разпределя справедливо парите в страната като даде възможност на народа да просперира и работи достойна работа.

Мизерията поражда корупцията в МВР - признава Борисов

Тази сметка показва, че за грешките на банкерите плащат обикновените хора, а не отговорните фактори, довели кризата до нас. Това лъсна след откритието, че в България на всеки три дена се пръква нов милионер.

Като не стига това, ами правителството на ГЕРБ готви нова ножица за бедните. Следвайки банковата логика, след въвеждане на данъка върху лихвите, богатите ще платят само 21% от парите, които ще влязат в държавната хазна. 35% от данъците ще бъдат платени от средната класа, а 44% от парите в хазната ще бъдат събрани от хората с най-малки влогове в банка.

Т.е. бедните ще платят масрафа за пореден път. Защо да се морят онези с дебелите търбуси, може евентуално да се преуморят от работа, въпреки че Бойко Борисов казва, че най- много били работили.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО

http://youtu.be/QnLAr9_q3yA

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "В кризата се родиха 106 нови милионери!"

  1. Peshak   10.11.2012 at 0:14

    Тази игра с процентите е за шматките,които вярват на всеки и за всичко.Защо не казвате колко ще са тези пари, като абсолютна стойност?Колко пари ще загубят тези 21 процента,колко тридесет и петте процента и колко-останалите 44? Аз не съм богат и не съм лъжец!Стига с тези поръчкови статии!!!

    Отговор
  2. Красимира   10.11.2012 at 19:35

    Ти с предишния коментар явно си маша на властта, на която този мандат и е последния. Понеже върна държавата 20 години назад. Да се махат та да тръгнем напред. Нищо няма да ни спре да ги натирим там, където им е мястото. Лапат за хората нищо не остана. Няма работа, ходиш по интервюта да ти казват, че трябва да си любовник на този и онзи или да знаеш 5 езика и да имаш доктурантура, докато тези, които управляват фирмата го местят цял ден от единия крачол в другия. Каква е алтернативата за работа кажете? Върнете СДС на власт хора да направят коалиция със Станишев и да си живеем живота да има пари и работа за всички. Гласувайте за тях.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *