Вижте най- кичозните бг. реклами, които взривиха интернет!

Реклама на сиренето „Булка Чеиз"

  Уникално кичозната реклама на сиренето „Булка Чеиз“ подлуди интернет маниаците, Фейсбук и форумите се напълниха cъс стотици коментари за 30-секундното клипче. Повечето са на мнение, че е срамно рекламата да се излъчва по националните телевизии, и то за продукт, който по традиция се свързва с качество и е част от националните ни ценности. Въпреки това данните сочат, че спотът си е свършил работата, защото истински е разбунил духовете.

Историята се случва в селска дискотека, в която мургав Ромео и пищна откъм гръдна обиколка Жулиета се ухажват с помощта на сиренето. На фона ма ориенталска музика звучи следният диалог.

Рекламата на киселото мляко „Бор Чвор"

– Жулието, ще ти скоча на балкона!
– О, Ромео, сякаш паднал си от клона.
– Хапвай „Булка“ сладкo-сладио. Дай туй сиренце на батко!
– Не е сирене, а деликатес.
– Наистина отвсякъде е шест.

Рекламата влуди конкуренти на „Булка Чеиз“, които настоявали тя да бъде спряна, защото уронва престижа на занаята. Отделен въпрос е, че сиренето „Булка Чеиз“ всъщност е направено от палмово масло и е с най-висока цена сред подобните на него продукти.

Рекламната агенция, сътворила този кич, засега е неизвестна, но репликите от него се превърнаха в уличен жаргон.

Почти, същото е въздействието на клипче, в което Азис рекламира парфюм.

Азис и Ванко 1 в реклама на парфюм "Рефан"

Той е лице на известна наша марка, която не се слави с особено качествена продукция. Досега тя е разработила аромати за чалга идола и за дружката му Николета Лозанова. В началото на клипа певецът слиза от огромен ЗИЛ. Посрещат го Ванко 1, както и други двама яки мъжаги. Действието се развива на бензиностанция. Изпълнителят е докаран като Бионсе – намазан с тонове изкуствен тен, обут с къси дънкови панталонки, с издути устни като на Анджелина Джоли и червена коса. Василка се пръска изкусително с парфюм до колонките за гориво. Накрая вече е в прегръдките на Ванко.

Клипът предизвиква десетки негативни реакции в интернет, като мнозина коментират сексуалната ориентация на певеца, както и тази на рапъра.

По около 2000 лева са взели пък Мариана Аламанчева и Васил Попов за клипа на киселото мляко „Бор Чвор“. Той е с откровено пошло съдържание със сексуални елементи. Според диалозите в рекламата, ако редовно консумираме млякото, то сексуалният ни живот ще е за чудо и приказ.

В един момент младеж зяпа задните части на клиентка в магазина, където се развива действието. Накрая тя го пита уж за млякото: „Свърши ли?“, а той отговаря: „Няма свършване!“.

„Колкото по-кичозна е една реклама, толкова по-големи са шансовете за успеха на продукта, защото всички заговарят за нея“, коментира виден пиар специалист, обяснявайки налаганата нова тенденция за лансирането на стоки на пазара.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *