„Вип Брадър“ прикотка с тлъсти пачки две култови звезди! Ето кои са те:

Вече са ясни двама от участниците в тазгодишната селекция за риалити шоу № 1.

Единият от съквартирантите е политикът, писател, сценарист и водещ Любен Дилов-син. Той ще ръси мъдрости в Къщата на  „ВИП Брадър“ , но всяка дума, която ще излиза от устата му, ще е златна.

Бившият политик и тв водещ е подписал договор с Нико Тупарев и е вторият сигурен участник в риалитито.  За неговото височайшо участие продуцентите са се бръкнали със 120 хиляди лева, само за да го прикоткат да влезе на 11 септември в шоуто. Той искал и повече, но все пак си стиснали ръцете за цената на един малък апартамент.

Досега Дилов беше епизодичен коментатор на риалитито и раздаваше строги и справедливи оценки на участниците, анализираше  постъпките им и ги разнищваше през призмата на морала и доброто държание в обществото. Сега обаче ще се окаже от другата страна на барикадата и ще видим как ще се справи с добрия тон и нрави, след като ще се окаже в змиярник.

И ще има ли с кого да си говори, пред кого да развива теориите си и най-важното кой да го слуша?

Сашка клаустрофобияСъс сто бона пък ще се облажи Сашка Васева, която от цяла петилетка отказва на Нико Тупарев, понеже не можела да диша сред толкова много хора и имала страх от затворени пространства. Това всички го видяха в „Черешката на тортата“, когато тя не стъпваше в асансьор и се катереше дори на 18-я етаж пеша. Как ще се справи сега с тази своя фобия и ще бъде ли най-капризният и вечно хленчещ участник в предаването, предстои да видим.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *