Скандални бивши гаджета влизат във „Вип Брадър“! Ето кои са те:

Див екшън се очертава в къщата на „Вип Брадър“. Скандални бивши гаджета ще заживеят отново под един покрив и със сигурност скандалите няма да закъснеят.

Тъй като сезонът е посветен на любовта и всичките й аспекти, в къщата ще има и разделена двойка. Това ще са репортерът Даниел Петканов и бившата му приятелка Александра Богданска. Двамата се разделиха преди година с гръм и трясък, а моделката за броени часове се превърна в най- мразената жена в социалните мрежи.

Лудия репортер заяви, че я спипал в изневяра и я обвини, че е лека жена. Той разкри, че моделката спи с богати чужденци, на което се дължали постоянните й пътувания зад граница. Шокиращите излияния срещу бившата си, Петканов подкрепи и със снимков материал, на който неизвестен мъж завира пръста си в устата на Богданска.

aleks-bogdanska-daniel

Скандалът беше наистина чутовен. Моделката се срина психически и дори постъпи за няколко дни в болница, за да се съвземе. След месец обаче, Сашка се възстанови напълно и заяви, че мъжът с пръста всъщност е новото й гадже. Тя отдавна искала да скъса с Даниел, когото на всичко отгоре издържала, но той отказвал да се изнесе от дома й. Затова започнала паралелна връзка с друг – който се оказа богат италианец с бизнес в Монако.

Петканов трудно преодоля публичното унижение, което си причини. А на всичко отгоре, бившата му стана по- известна и от него. Богданска от години драпала със зъби и нокти да се сдобие със слава и така да си пробие път към заветната си мечта – да бъде актриса.

В къщата на Вип Брадър със сигурност ще й се наложи доста да играе. Най- вече да симулира търпение към бившия си, който я направи за две стотинки преди година. Той също ще стиска зъби, тъй като със Сашка ще получат тлъсти хонорари от участието си в шоуто.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *