Скандали за пари тресат „Вип Брадър“! Две от звездите избягаха! Ето кои са те:

vip-bradar-1

Двама участници се отказаха да влязат във „Вип Брадър“ в последния момент, а причината – изненадващо орязване на хонорара им.

Мариана Попова и актуалното й гадже Веселин Плачков трябваше да бъдат влюбената двойка в новия сезон на риалити шоуто, посветен на любовта. Арт дуото се спазарило за хонорар от 150 бона.

Преди дни обаче, продуцентите ги изненадали неприятно като се опитали да им намалят парите почти двойно – направили им оферта за 80 бона. Попова и Плачков обаче отказали.
Но не само те получили неприятната новина. Почти всички звезди трябвало да предоговорят сумите, за които първоначално се съгласили да участват.

Причината била космическия хонорар, който ще лапне Николета Лозанова. Плеймейтката ще получи половин милион, като поне половината ще отидат, за да си плати неустойката към бившите си шефове Иван и Андрей и БТВ. Но, така или иначе, ще прибере доволно голяма сума, каквато не е получавала нито една звезда до момента.

Мариана Попова и Плачков избягаха
Мариана Попова и Плачков избягаха

Сред сигурните участници във „Вип Брадър“ са лудия репортер Даниел Петканов, Миглена Каканашева, диетоложката Енджи Касабие и Сашка Васева.

Продуцентите се опитват да навият и моделката Алекс Богданска, която се прочу като невярната бивша на Лудия репортер.

От квотата на моделките, със сигурност ще влязат Джулиана Гани, която бързаше да се омъжи преди старта на шоуто. Актуалната „Мис Плеймейт“ Маги Бадер също ще е сред звездите в шоуто.

И тази година ще има участник от естрадните звезди. Първоначално се говореше, че това ще е Маргарита Хранова, но впоследствие се отказала. Сега продуцентите водят разговори с Ева от „Тоника“ и Нели Рангелова.

Тази година шоуто е раздало рекордна сума за хонорари на звездите – близо 2 млн.
След Николета Лозанова, най- скъпоплатената звезда в шоуто е Миглена Каканашева. Тя обаче поискала специална клауза в договора си – че в къщата няма да влезе Гери Малкоданска. Иначе, месеци наред синоптичката беше спрягана като почти сигурен участник в шоуто.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *