Ще има ли с*кс в къщата? Двама съквартиранти се награбиха и… (СНИМКИ+18)

И този сезон сексът няма да е мираж в къщата на „Биг Брадър“. Този път обаче не е минала и седмица от старта на шоуто, а вече двама от съквартирантите се награбиха!

Фолкаджийката Дебора и рапърът Дий си станаха особено близки след поредния запой в къщата. Двамата в момента живеят на двора в индиански вигвам заради седмичната мисия. Явно трудните условия и обилното количество огнена вода успяха да ги сближат до такава степен, че да се награбят.

Ако зависеше от Дебора, тя щеше да почне мъжете в къщата още от първата вечер. Певицата така се насвятка на старта на „Биг Брадър мост уонтед“, че се наложи от продукцията да я извикат в изповедалнята и да я посъветват да изпие чаша кафе.

Коцето избяга чак в спалнята на Луна, за да не му се наложи да дели едно легло с пияната Дебора, която започна и без това да му налита. После Динко от Ямбол също отблъсна опитите й да скочи в леглото му.

На следващата сутрин Дебора се извини на всички за разюзданото си поведение и стана по- тиха от водата. Но фолкаджийката от Северозапада успя да пази поведение едва няколко дни.

Рапърът Дий също не си поплюва. Във „Фермата“ той реши да защити славата си на плейбой и завъртя главата на една- две от участничките. Сега в „Биг Брадър мост уонтед“ изпълнителят, роден в Бронкс, отново намери подходяща екранна партньорка, която е жадна за слава толкова, колкото и той.

Дий заяви още във визитката си, че влиза за победата. Конкуренцията сред мъжете обаче е убийствена този сезон. Затова Дий реши да ги догоди, като предприе най- категоричното действие, за да си осигури място на финала на формата – любовна афера в къщата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *