Шок! Иван Ласкин в болница заради „Фермата“! Ето какво се случи:

ivan-laskin-6

Иван Ласкин се озова в болница още във втория епизод на „Фермата“. Актьорът се пречупи едва в началото на шоуто и спешно потърсил медицинска помощ.

Най- вероятно е вдигнал кръвното, издават източници от аграрното предаване. Така или иначе, в момента е под лекарско наблюдение в болница.

Ласкин успя да настрои всички участници срещу себе си още в първия епизод. Нежеланието му да положи каквито и да е усилия в общата работата отприщиха остра реакция срещу него от страна на волейболиста Владо Николов. Но не след дълго и останалите започнаха да го гледат лошо.

Преди старта на „Фермата“ Ласкин обеща, че ще победи пословичния си мързел и ще се раздаде. Но явно е размислил още в първия епизод. Актьорът се хвалеше и с познанията си за живота при екстремни условия, тъй като е ловджия. Засега обаче не е демонстрирал абсолютно нищо, освен очевидно нежелание да положи каквито и да е физически усилия.

ivan-laskin-5

Така или иначе, актьорът уж трябва да е минал медицински преглед преди да влезе в аграрното шоу. Но, също като Калин Терзийски миналата година, при най- малкия напън се озова в болница. Тогава писателят злоупотребяваше зверски с алкохол.

Ласкин също е любител на чашката, но в момента основният му проблем е наднорменото тегло. И е доста интересно как изобщо медицинската комисия го е одобрила да участва в предаването, което изисква абсолютна физическа устойчивост и много добро общо здравословно състояние.

Наднормено тегло, в съчетание с алкохол и мезета, които са ежедневие за актьора, му гарантира на 100% високо кръвно. А жегата и физическото натоварване, които са му дошли в повече още на старта на „Фермата“, нямаше как да не влошат състоянието му.

Тепърва предстои да стане ясно дали Ласкин ще продължи в предаването или ще се прибере у дома, вероятно без да получи хонорар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *