„Откраднат живот“ се превърна в Кошмар за Йоана Буковска! Ето защо:

ioana-bukovska-2

„Откраднат живот“ накарал Йоана Буковска да преживее отново най- големият си ужас. Героинята й Виолета Захариева се разболя от рак, диагноза, която е до болка позната и на актрисата.

Майката на Йоана Буковска почина от рак преди няколко години. Актрисата се отдаде изцяло на грижите за болния си родител, но, уви не можа да й помогне да оздравее. Според Буковска, лъчетерапията е основната причина за ненавременната смърт на майка й.

Съпругът на актрисата не бил съгласен тя да изживее отново този ужас заради сериала. Но тя преценила, че това ще е терапия за нея самата. За ролята, дори се наложи Йоана да се подстриже съвсем късо.

ioana-bukovska

Актрисата признава, че не си представяла, че на 33 години ще я споходи подобна трагедия. Според нея, човек никога не може да се подготви за раздялата с майка си. Изпитва угризения, че не й помогнала да изпълни най- голямата си мечта – екскурзия в Париж. Все отлагали да го направят, а когато се разболяла, вече нямало как.

33-та годишнина на Йоана Буковски се оказва наистина фатална. Освен непреодолимата загуба на майка си, умира и дядо й. В същата черна 2010 г., се споминаха и духовните учители на актрисата – Коко Азарян и Андрей Баташов. Единствената й опора в този момент е Иван, който впоследствие стана и съпруг на актрисата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *