Митака от „София ден и нощ“ тръгна гол, за да пъчи мускули и татуси/СНИМКИ/

Митака сериознаАктьорът от сериала „София ден и нощ“ Кристиан Кирилов не може да живее, без да показва тялото си.

Дали това е  ексхибиционизъм, или просто се надува като паун с мускулите си, никой не може да каже. Но дори в най-студеното време от снимките на сапунката, той е по потник, за да се види най-дребния детайл от тялото му, докато другите зъзнат по жилетки.

Наскоро фитнес маниакът изблещи дори папараците от известна столична агенция, като се появи на улицата само по гащи. Той се плъзна по тротоара по спортни черни шорти, без да му пука, че останалите хора са облечени.

Беше ясно, че излиза от фитнес залата и яко е загрял. А също и огладнял.

Мачото има какво да покаже. Направил си е нови татуировки, които още не са лъснали във филма. Те са прибавени към тези  по гърдите, около врата и по ръцете и го правят още по-шарен и изрисуван, а според него мъжествен. Затова и счита, че е грехота да сложи тениска и да скрие цялата тази „прелест“.

Кристиан, който се оплакваше от ниски хонорари, в момента кара черен Мерцедес GL, с когото е  заменил поръчковия „Хамър“. Доскоро той се фукаше с хамъра на Баретата, който беше купил на добра цена.

След тренировката актьорът се чувства изцеден и гладен кат вълк. Той не може да чака да се прибере в квартирата, затова забърсва от близкия павилион кутия с печени кюфтета и започва лакомо да ги поглъща едно по едно, като слага кутийката направо върху предния капак на джипа. А за да му е по-вкусно, след всяко кюфте нагълтва и по една люта чушка.

Това са заснели папараците, като не са успели да доловят и доволното мляскане.

В момента актьорите от сериала са във ваканция и дамската част вече се изнесе край морето и пуска апетитни разголени снимки.

Митака обаче е предпочел да поработи върху тялото си и да доизвае мускули и чак след това да ги опъне на плажа.

Говори се, че дами на средна възраст му пишели страстни писма във Фейсбук и получавал на ден поне по две предложения да се позабавляват заедно срещу солидна сума или просто по любов.

Засега мачото ги отхвърлял и изчаквал да му кацне нещо по-сериозно, издават от кухнята риалитито.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *