Мегз счупи нагломера! Иска рекорден хонорар в историята на „Вип Брадър“! Ето колко:

miglena-kakanasheva-10

Миглена Каканашева е сред най- спряганите имена за тазгодишния „Вип Брадър“, но засега няма изгледи да стигне до сделка с продуцентите.

Дизайнерката осъзнава какъв рейтинг ще направи на шоуто и си знае цената. От риалити шоуто й предложили 100 бона, но тя била категорична, че това е прекалено малко за звезда като нея. Мургавелката поискала поне 150 бона, колкото получи Преслава преди няколко години, или изобщо нямало да прекрачи прага на къщата.

След хитовото си участие в „Черешката на тортата“, мнимата дизайнерка била твърдо решена да изтъргува възможно най- скъпо влизането си в най- гледаното предаване през есента.

На продуцентите обаче им било до гуша от рекета на Каканашева, която вече две години ги върти на шиш за евентуалното й включване в шоуто. Не само парите били проблемът. Мегз постоянно им поставяла все нови и нови условия, свързани с престоя й в къщата.

Миглена Какавашева в "Черешката"
Миглена Какавашева в „Черешката“

Най- абсурдното било да получи компенсация и право да излезе по желание и без да плаща неустойки, ако в къщата влезе заклетата й врагиня Гергана Малкоданска. Красивата синоптичка отдавна е трън в очите на Мегз. Бившата моделка до ден днешен е единствената жена, която синът на Доган е представял официално като свое гадже. Той нямаше нищо против да се снимат заедно и да се появяват по светски партита, без да крият чувствата си.

Но с Мегз не е така. Тя няма право да споменава името му, да показва техни общи снимки. И ако той случайно попадне в кадър, трябва да бъде скрит със стикер, както се случи на рождения ден на дизайнерката.

Където и да се засекат по светски събития, Каканашева или си тръгвала, или предварително уреждала нещата така, че синоптичката да не бъде сред поканените. Затова искала да е сигурна, че и в къщата на Вип Брадър няма да попаднат под един покрив и искала да си гарантира безпрепятственото излизане, ако това се случи. Но пък продуцентите не биха изпуснали подобен цирк, който ще изстреля рейтинга им в небето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *