Кобилкина отложи бебето! Ето с какво се захвана:

КобилкинаДокато асовете се ритат и се наместват на телевизионния екран, Наталия Кобилкина откри звездния си миг и веднага го яхна.

Тя се уреди със сладка телевизионна службица и ще седне направо на горещия стол на Венета Райкова.  Разтропаната рускиня ще прави собствено предаване  в ефира на телевизия BiT, но няма да кани гости и да разисква с тях жълтинии, а направо ще обучава ученички в ефир.

Темата е ясна. Как да се почувстват жени, как да си уловят богат мъж, как да го накарат да е луд по тях в леглото.   И понеже на подобно  предаване трябва да се сложи голяма червена точка, то по-голямата част от него ще е посветена на духовното израстване, медитацията и други практики.

Всички участнички в шоуто ще са задължително пълнолетни и силно поддатливи на внушения. В началото те ще са бивши ученички на сексоложката, за да няма издънки. А след това ще се прави кастинг за участието им. Те няма да получават хонорар, а само слава.

За сметка на това Кобилкина ще има хубава заплата и сама се похвали с договора си.

Кобилкина ТакисВ началото на лятото тя обяви, че се оттегля от училището за жени и смята да бъде добра съпруга на мъжа си – милионера Такис и да му роди поне две деца. Веднага след сватбата обаче продължи семинарите си, даже отложи медения си месец за есента. Сега се оказва, че няма да има такъв, защото ще се жени за…телевизията.

А Наталия е толкова амбицозна, че едва ли ще си губи времето с бременност и гледане на деца, точно като е яхнала телевизионната вълна и се носи на крилете на славата. Както Делчо, така сега и Такис дълго ще чакат да станат бащи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *