Грозна мълва съсече Ваня Щерева. Вижте какво говорят зад гърба й:

Ваня гащи1Най-добрата писателка сред певиците и най-добрата певица сред писателките Ваня Щерева отнесе грозни коментари за поведението си във ВИП Брадър.

Съквартирантите започнаха да шушукат, че ходенето до банята не било сред любимите й навици, а дънките, които носеше от първия ден, не са прани цял месец. Някои дори я нарекоха розовия губер, тъй като косматата наметка, с която влезе гордо в Къщата, се използва за всичко. Тя я носи в кухнята, в двора, а понякога дори ляга с нея в леглото.

Ваня грознаДруги пък не харесват прическата й, която е направена надве-натри и обикновено представлява русо кълбо върху главата й. Радко я виждаме да пере, явно е прекалено възвишена за такава дейност, подметнаха дамите. Шеф Петров пък я нарече инфантилна. Добре е да запазиш детското в себе си, но да останеш дете на 50 години вече е болестно състояние, каза той.

От своя страна тя вдигна бунт и отказа да яде манджите му.

Закачката й с Тото също подразни другите. Та тя може да му бъде майка, коментираха недоволно те. Но Ваня продължава да се влачи след рапъра и да върти кокетно очи. Пък рокличките й често са такива, че се виждат гащите й.

Такава съм си аз, никога няма да остарея, каза тя, а коментаторите се разделиха на две. Едните обявиха това за чар, а другите за поза, която не й отива.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *