Гореща звезда от „София ден и нощ“ атакува „Мис Плеймейт“! Ето коя е тя:

magi-bader-7
Миналогодишната победителка Маги Бадер

Вече започна надпреварата за новата „Мис Плеймейт“. Както е известно, в края на годината се провежда горещият конкурс на „Плейбой“, а красавицата, която го спечели, веднага се превръща в една от най- актуалните звезди.

Тази година сред претендентките е една от актрисите в хитовия сериал „София ден и нощ“ – Анна- Мария Чернева. Известната бръмчалка от години се опитва да пробие в шоубизнеса, но все не успяваше. Явявала се е на редица модни конкурси, дори се е пробвала като фолк певица.

Оказва се обаче, че истинското й призвание е актьорството. Тя има няколко успешни реклами зад гърба си, но големият пробив идва с участието в „София ден и нощ“.
Окрилена от успеха си на малкия екран, Анна- Мария явно е решила да натрупа още по- голяма популярност с участие в най- известния роден конкурс, а защо не и да го спечели.

anna-maria-4
Анна- Мария Чернева

Чернева обаче не е първата актриса от „София ден и нощ“, която ще се пробва в „Мис Плеймейт“. Бояна Генова, която изпълнява ролята на Стефания, също се е явявала преди време на конкурса. Тя обаче не успя да се прослави покрай него, а като „малкото коте“ на Валери Божинов, който си я поръча в Сърбия.

В журито ще участват и много от предишните носителки на короната, както и актуалната „Мис Плеймейт“ Магдалена Бадер. Тя стана първата победителка в конкурса, която има дете.

В тазгодишната селекция също има кандидатка, която вече е майка. Друга пък се е представила като.. поетеса. В състезанието участва и собственичка на стрелбище.

С организацията на конкурса отново са се заели вечния плейбой Христо Сираков и Любен Дилов- син.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *