Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен от „Чучулигата – двойка и в живота!

chuchuligata-1

Феновете на турските сериали имат нова любима двойка – актьорите от „Чучулигата“ Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит.

Двамата се запознават по време на снимките на култовата поредица, която е екранизация по едноименния роман. „Чучулигата“ веднага се превърна в тотален хит.

Много известни актриси мечтаеха да изиграят ролята на Фериде. Изборът на Фахрие Евджен обаче беше повече от подходящ.

chuchuligata-4

Актрисата е родена в Германия в семейство на турски гастербайтери. Фахрие има още три сестри. Родителите им ги отглеждат много строго и консервативно. 30- годишната красавица прекъсва следването си в Германия, за да развива актьорската си кариера в Турция.

Фахрие Евджен става световноизвестна с ролята си на Неджля в култовия сериал „Листопад“.

В личния й живот обаче не й върви. Талантливата актриса преживява болезнена връзка с колегата си Йозджан Дениз. Актьорът обаче е известен със слабостта си към нежния пол и това създава постоянно конфликти между двамата. Накрая се разделят.

Фахрие се отдава изцяло на работата си, след краха на любовта й с Йозджан Денис. Актрисата се изявява в „С Русия в сърцето“ и „Великолепният век: Кьосем“. Дори успява да завърши висшето си образование в Германия.

Бурак Йозчивит е родом от Истанбул. Като студент се занимава с фотография и писане на сценарии. Атрактивната му външност обаче му осигурява първите ангажименти пред камера – в реклами. Има много предложения за работа като модел, особено след като остава втори в международния конкурс „Най- добрите модели на света“.

chuchuligata-3

Става известен с образа на Четин от „Малки тайни“ и Бали бей във „Великолепния век“. Така получава главната роля в „Чучулигата“.

Освен с актьорската си кариера, Бурак се занимава и със собствената си продуцентска фирма. Двамата с Фахрие вече заснеха и общ филм за нея.

chiuchuligata

Преди колежката си от „Чучулигата“, Йозчивит е имат връзки и с други светски красавици, някои от които доста бурни.

Топ двойката обаче си мълчи за плановете си за сватба. Двамата имат много ангажименти и засега като че ли темата не е на дневен ред.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *