Шок! Филип Киркоров има незаконен син в България!

Ивайло1Филип Киркоров крие незаконен син в България!

Този слух разтресе музикалните среди у нас след вчерашния кастинг на „Гласът на България“. Оказа се, че младият Ивайло Филипов е роден в Бургас, но още седемгодишен майка му го води в Москва да учи вокално майсторство. Момчето пее в детска група у нас, а в руската столица изведнъж пробива в музикални предавания. Толкова е талантливо, че Киркоров го забелязва и даже започва да пее в дует с него.

Бяха пуснати откъси, в които прочутият руски певец с български корени е на една сцена с момченцето.

Преди две години Ивайло е щурмувал  много престижното и оспорвано състезание „Гласът на Русия“, където стигнал до финала, въпреки жестоката конкуренция.  „Тогава гласът ми мутираше и не можах да победя, защото е много трудно да пееш с такъв глас“, призна момчето.

Ивайло пееПреди да излезе на сцената, водещите му пуснаха специално видеосъобщение от Киркоров, който каза на протежето си, че му стиска палци, вярва в него и ако стигне до финал, ще дойде специално в България да направят двамата дует на финала.

Филип КиркоровЛюбопитното е, че младежът не само има същия кадифен глас като руската легенда, но и огромна визуална прилика с него. Фактът, че двамата си приличат толкова много, породи слуховете, че младият бургазлия е син на бившия мъж на Алла Пугачова.

Киркоров има две  малки деца, но никой не знае коя е майка им. Той ги отглежда с помощта на бавачки в именито си край Москва.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *