Шок! Карбовски отива да копае картофи и да дои крави

КарбовскиМартин Карбовски е решил най-после да види какво представлява едно телевизионно риалити отвътре.

Тв водещият все не успяваше да събере сили да прекрачи прага на родните тв формати, макар че непрекъснато го канеха. Той се страхуваше, че ще се изложи и ще стане за резил на цяла България, както се случва с повече от героите.

Сега обаче е превъзмогнал себе си и се е навил да участва в новия сезон на „Фермата“. Там се скъсват от работа и нямат време за клюки и интриги, макар че ако искаш да се изложиш, никакви дърва, брадви и кърска работа не могат да те спрат.  Но той няма намерения да се дъни, а да стане отново герой в очите на оределите си зрители. И да лъска имидж.

Две препятствия делят Мартин да стане аграрен герой. Едното е, че води предаване в същата телевизия и няма как хем да е на полето, хем пред екрана. Ако договорът му бъде преподписан, разбира се, защото беше само за една година. Ще се получи и конфликт на интереси и ще се заговори, че бТВ  вкарва свои хора във форматите, макар че в Нова телевизия това е отдавнашна практика.

Другото препятствие е здравословното състояние на журналиста. Той не е в първа младост, свалил е 10 килограма, но все още е доста над нормата в теглото си, има високо кръвно и висок холестерол. Трябва да пази специална диета, каквато в полеви условия не могат да му осигурят.

Иван и Андрей фермаКарбовски, като другите кандидати, трябва да мине през лекарска комисия и да получи документ, че е физически здрав, за да го пуснат в играта.

Този сезон Иван и Андрей се готвят да задминат себе си. Препятствията пред участниците ще бъдат много по-големи и по-трудни, а условията за живот още по-примитивни. Здрав труд и тежки битки очакват мераклиите да се състезават, което пък ще събере повече зрители пред екрана, издават от кухнята на шоуто.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *